Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike a Milo diskutují o možném obchodu; Bunny učiní smělý krok a má požadavek na Mika. (SkyShowtime)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě deváté epizody si opravdu nechci příliš stěžovat, protože se vrátila obvyklá temně tísnivá atmosféra, s ní si to ruku v ruce přiskotačilo solidní napětí a příběh se hnul po dvou spíše stagnujících dílech z místa. A že už bylo načase. I když počítám s tím, že si tvůrci nechají nejednu nevyřešenou záležitost na další sezónu, myslím, že bude finále druhé řady pěkně našlapané. No, možná nemyslím, možná spíš doufám. I když jsem osmou epizodu v zásadě chválil, faktem je, že se sedmý i osmý díl nevyznačovaly zrovna zběsilým vývojem příběhu a mně už to trochu chybělo. Vůbec mi ovšem nechyběla nejmenovaná postava, která mě svým podivným chováním už před časem dokonale otrávila a k níž se teď tvůrci naplno vrátili. Na to, jak bude vypadat závěr druhé série, se každopádně těším a možná se i dozvím, jak je možné, že nikdo neřeší mrtvého bachaře. Jasně, byl mimo službu, ale čekal jsem, že o něm padne alespoň jedna věta. / Poučení: Právě jsem viděl, jak v praxi vypadá pořekadlo: "Jak si kdo ustele, tak si lehne." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike McLusky je definitivně nejlepší Jeremyho rolí, tohle už prostě jen tak netrumfne, ten jeho poloviční šepot v oblasti, kde není den klidu, mi nahání husinu i v díle, kde se nic extrémního nesemele. ()

s0re 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konecne sme sa dockali nejakeho dejoveho posunu. Bohuzial, sme na to museli cakat 9 casti.  Verim ze posledna cast bude velkolepa, no nic ma uz presvedci o tom, ze cela tato seria bola zbytocne pretiahnuta vzhladom na nezaujimavy scenar vo vacsine castiach.  Oproti prvej serii je to velke sklamanie. ()

Reklama

Reklama