Reklama

Reklama

Starosta Kingstownu - Série 3

(série)
Trailer 3

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (10)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Upršaná, depresívna atmosféra priemyslového Detroitu nemá chybu. Tretia sezona pre mňa osobne najlepšia hoci Sheridan už tradične nevie vychytať konce podľa mňa. Aj tento technicky dojebal. Všetko nahrnul do záverečnej epizody ako chuj. Mohol ísť postupne a s gradovaním. Tak by sa mi to ľúbilo oveľa viac. Ale ako celok jednoznačne za plný počet i napriek tomu, že to neustále fuckovanie už trochu začína znieť totálnym buranstvom. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady si dal někdo záležet. Uzdravený Renner se do "starostování" obul s velkou silou a až smrtící rychlostí. Teď to beru podle jeho role - to, co tady prožívá, z toho by muselo leckoho mrdnout. Válka tří gangů mezi sebou + válka s policií. A to všechno musí Renner korigovat a tvářit se na každé straně, že to dělá právě pro jeho prospěch. Se zákonem si problém nedělá, zrovna tak jako jeho kamarád policista. Atmosféra je tak akorát upatlaná, mrtvoly - běžná záležitost, a celkově je tato řada dost brutální. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novy "hraci" na scene, trenice za i v muroch vaznice a hlavne hlbsie rozpracovane ustredne charaktery.  Aspon teda po psychickej stranke. Ocakavane "prekvapenie" v predposlednej epizode a nasilny zaver s dalsim potencionalnym vyvojom v dalsej serii. Azda bude aspon takto kvalitna. Treba vsak seriozne povedat, ze niektore epizody boli len priemerne a chovanie postav nie vzdy uplne uveritelne. Stale vsak nadpriemer. Odporucam. 65% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na třetí Starostově sérce mi nejvíce začalo vadit, že působila mnohdy trochu epizodě, přesně tak, jako byli diváci zvyklí za časů NCIS nebo CSI. K tomu se na pozadí vytvořila rádoby velká sezónní hrozba, s níž ta největší konfrontace přijde stejně až v samotném závěru. Přes to všechno mě ale stále bavilo seriál sledovat, protože ta drsnost, prohnilost a mnohdy fakt nepříjemné dialogy dělají z Mayor of Kingstown jeden z těch lepších seriálů, co zůstaly ke sledování na trochu prokleté VOD službě. [viděno na SkyShowtime] ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Starosta" Kingstownu má zasa plné ruky práce, aby udržal akú-takú rovnováhu svojho mesta. A že má roboty fakt more. Za mňa je tretia séria dôstojným pokračovaním, depresia čiší z každej minúty, tentokrát to ale Mike dáva v celku dobre. A ten koniec je teda riadne katastrofálny. Od začiatku som tušil, kto sa objaví na konci. Nemám čo viac dodať. ()

Galerie (345)

Reklama

Reklama