Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy v mém hledáčku nejsou a nebažím po nich. Jedná se oblíbený film fyzioterapeuta, od kterého beru rady, tak jsem dal snímku šanci. Je to v celku upřímný snímek o upadajícím týmu v baseballu a zaujme to. Ať už vtipností nebo příběhy některých postav. Asi nejvíc si budu pamatovat skvělého Charlieho Sheena, Weslyho Snipese a Jamese Gammona jako trenéra. 70% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy v nichž loseři s vtipem vítězí. Šablona těchto filmů je sice pořád stejná, jde jenom o to dát dohromady co největší spolek zábavných týpků. Tady se to povedlo. Ačkoliv Berenger měl být největší hvězdou filmu, tak se mu Sheen se Snipesem v daleko menších rolích s přehledem yvrovnají. Charlie Sheen jako naivní, poloslepý, drsňácký nadhazovač, likvidující kovové figury na tréninku je skvělý. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film pre pozdvihnutie sebavedomia. Film o tom, že keď si Američania niečo zaumienia tak aj 70 ročný dedkovia dokážu vyhrať nad NY Yankees. Film som videl asi 5-6 krát no stále ma dokáže pobaviť. Čím to je, že podobné snímky som hádzal do odpadu, a práve tento mi tak ulahodil? Neviem, celý film má také neviditeľné fluidum. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velice slibný rozjezd - prvních 30 minut fakt našlapaných humorem a vtipnými situacemi a slovními přestřelkami. Nicméně poté to upadlo do takovému průměrného filmu, kdy se jen sem tam objevila špetka humoru. Asi se tvůrci měli rozhodnout, jestli z toho udělat totálně absurdní nadsazenou komedii (na kterou to mělo potenciál) a nebo sportovní drama (na které to bylo druhou část slabé ale). Zde je to ale z počátku komedie a potom jen film. Howgh! ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost, podobný jako Náhradníci, ale tohle mi přišlo pravdivější a upřímější co se týče životů profi sportovců. O zápasech ve filmu raději pomlčim, klasickej americkej happyend, ale na to už musíme být u takových filmů zvyklí. Spousta známej tváří, hlavně asi Sheen, Snipes, Berenger a Russo. Jako zábavnej film prostě super ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)
  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)

Reklama

Reklama