Reklama

Reklama

Tom Berenger a Billy Zane jsou pověřeni likvidací šéfů narkomafie. Jenže jejich spolupráce na plnění úkolu zašla příliš daleko... Seržant Thomas Beckett a jeho kolega Richard Miller jsou americkou vládou pověřeni náročným "posláním" v Panamě, kde mají postupně zlikvidovat šéfy drogové mafie, rebelující generály a bývalé žoldnéře CIA. Od svých obětí se však ničím neodlišují a jejich "spolupráce" nakonec vyvrcholí tím, že obrátí zbraně proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak jako netvrdím, že je to nějaká dobová bomba, ale z této nekonečné série asi jediný film co opravdu stojí za vidění. Ostřílenej mazák Berenger to nemá jednoduchý. Stabilního parťáka mu sejmuli a místo něj dostane k ruce mladý ucho, který má sice za sebou prestižní vojenskou školu a trénink, ale to je prd platný, když se bojí vystřelit. Naproti tomu, že tempo není nijak závratný, tak jsem se ani nijak zvlášť nenudil. Film má kompetentní zpracování a pěkný exteriéry. Nějakou tu akci bych přidal, ale jinak ok. Neurazilo to.60% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je poctou devadesátým letům, kdy jsem film viděla a udělal na mě dojem, takže ty 4 pěticípé berte se značnou rezervou, jde o výsledek nostalgie a prostřílené paměti. V současné době nemám odvahu se na "Odstřelovače" podívat znova, aby mi neustřelil veškeré iluze o mém postpubertálním vkusu. Možná 70%... možná 40%... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už v roce 1993 vidět zpomalené záběry na kulku? Tak to je přece jen něco, co neuvidíte každý den. A ono to těm bláznům docela funguje. Ten příběh z džungle o odstřelovači, je celkem tuctový, ale celkové pojetí a snaha přijít s něčím novým, mě zaujaly. Proto dávám vyšší hodnocení, Třeba si toho někdo všimne a bude se mnou souhlasit. ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tenhle Sniper nabízí všechno, co jsem od filmu o odstřelovačích požadoval, bohužel jsem se nejspíš zapomněl pomodlit, aby to nebylo uděláno jako mdlá, až otravně bezbarvá fraška. Vzal bych ten příběh, trochu ho předělal, aby místy nevyhlížel dětským béčkovým scénářem, lepší efekty a trochu zdramatizoval a Voila, bylo by to na solidní 4 hvězdičky. Zatím jen //60%// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý, zvládnutý film, kdy je veškeré spracování a technická stránka filmu obyčejná, ale skvěle zvládnutá a podaná. Příběh jednoduchý, akce tu je, není ji extra narváno, ale je jí dostatek. Ve filmu se mi líbila reálnost, kdy žádná scéna není přehnaná, ale zase ne mistrovská. Hudba průměr. Herecké obsazení je na tom dobře. Stejně se ale z filmu mohlo vytěžit více a místy byla nuda, ale jen málo. Film vidím na takový nadprůměr té doby co byl natočen. Takže na 66% = *** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Podíváte-li se pozorně na vlak, uvidíte na boku symbol QR jako Queensland Rail. Queensland je stát Austrálii, kde byl tento film natočen. (BloodMax)
  • Natáčalo sa od 28. augusta do 18. októbra 1991 v Austrálii a Paname. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama