Reklama

Reklama

Hypnotic

  • Velká Británie Hypnotic
Trailer

VOD (1)

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Solídny psychothriller, ktorý v konečnom dôsledku pôsobí viac ako dlhšia epizóda Twilight Zone, než béčkový netflixovský pásový výrobok s neznámym castingom. Hypnotic obsahuje zopár nervydrásajúcich scén a dve excelentné ľakačky (to je ale aj o tom, z čoho máte fóbie), čo nie je málo, ale ono zase všetko okolo proste na prvotriedny napínavý zážitok nestačí. Možno je škoda, že sa originálneho a v podstate mystery námetu nechytil niekto s väčším citom pre surrealistický vizuál. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hypnotic" je v podstate vysoko tuctový thriller, ktorý dokopy nemá nič, čím by dokázal prekvapiť alebo výraznejšie zaujať. Nemusíte dokopy o tom vedieť absolútne nič a budete schopní to predvídať úplne od A do Zet a budete mať pravdu. Je to v podstate nič nehovoriaci film, ktorý môže vstúpiť do klubu všetkých ostatných nič nehovoriach thrillerov, ktorých sa dočkávame každý rok. Je tu pár scénok, ktoré stáli za to vidieť a nemôžem povedať, že by som totálne zabil svoj čas. Nenudilo ma to, nebolo to otravné, postavy boli v rámci možností celkom okey, no film je dokopy len thriller. A nemá žiadny originálny zvrat alebo zaujímavý moment, ktorý by ho vytiahol z úrovne priemernosti. Ak vám to stačí, tak toto vás bude baviť. Ak chcete niečo viac, radšej sa pozrite inde. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle hororový film byl na to že má 49% sem si docela dost užil. Příběh je dobrej, postavy jsou docela sympatické, hudba je dobrá, atmosféra tu je docela povedená, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi povedená. Pro mě obrovské překvapení a za mě si zaslouží 6/10. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Spoiler.... Prostě film o magorovi, který po smrti své ženě zmagořil a začal využívat jakousi metodu svého otce aby svou ženu "vzkřisil" .. Takhle bych to asi shrnul celý film... Nicméně, ikdyz je to takto "primitivní" tak i přesto velmi příjemná podívaná, vícemene tento nápad už tu asi 100x byl, ale toto zpracování je příjemné, nevadí mi se na to podívat i znovu. Herci si myslím, že byli zvolení dobře, zahráli své role příjemné, kamera a střihy nebyli antitalenští... Zkrátka příjemná podívaná... 4 hvězdy 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Tak já nevím, ale mě to přišlo v rámci téhle nízkorozpočtové netflix tvorby vydařené. Musí se to brát takové jako to je s tímto ohledem. V áčkových vodách to není, tak proč to hned odjebávat? Navíc mi to námětem dost připomíná knížku NOČNÍ PTÁKK od spisovatele Briana Freemana. To vkládání úkonů v hypnóze. Jenže s tím rozdílem, že zde máme terapeuta se zlým úmyslem, kdežto v té knížce psychiatričku s účelem léčit. No, dost s tím srovnáváním. Hlavní představitelka filmu, kterou hraje Kate Siegel – tak ta mě bavila. Zbytek herců už je takový klasický průměr, včetně terapeuta, u kterého je jasné, že je zřejmě padouch. Logika tu hapruje jen trochu, zejména ke konci; navíc ty hypnotizující povely už trochu ve finále působily přehnaně, ale když člověk vypne mozek a snímek si užije, tak nebude problém. Tu 4* slabší dávám s klidnou duší. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama