Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (152)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Film táhne zatím neokoukaný Martin Hofmann. Až se ten člobrda okouká, pes po něm nevzdechne. Nevím kdo vybral Čvančarovou, dost strašná "Medvědice". A proč tam zase musí oxidovat Holubová? To je nějaká povinnost, aby byla obsazená v každé kokotině, co kdo natočí? Něco jako podmínka dotace od státu? Dost hrozné herecké výkony, občas takový slabší humor. Nic moc nečekejte, dílko má úroveň 4. cenové. Ale musím uznat, že proti Hádkovým, je tohle "oscarová" záležitost! ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo.Byla to svěží komedie, místy teda tragikomedie, vtipná a odsýpalo to.Bylo tam pár dobrých hlášek, hodně momentů se dalo předvídat, ale celkově to byl dobře strávený čas.Martin Hoffman a Čvančarová opět spolu a jako vždy jim to jde.Ale nejvíc pobavila Holubová, to byla její životní role, ta se pěkně odvázala.Za mě 70%. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Další z českých vztahových komedií, kterých se u nás od jisté doby točí tak dvacet do roka a jsou všechny tak nějak stejné a zaměnitelné. A všechny pramálo vtipné. I herecké obsazení je jak přes kopírák. Tahle komedie je výjimečná možná v tom, že scenáristka z tohoto námětu vytřískala ještě televizní seriál. Rád jsem znovu viděl Hofmanna a Svarinskou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nechci a ani nebudu Střídavku házet do stejného koše, jako Chlapa na střídačku, Dvě nevěsty a jednu svatbu nebo třeba Ženskou na vrcholu,…….to si určitě nezaslouží. Ale když se na to celé podívám střízlivým pohledem, tak jde o stejně zbytečnou a lehce zapomenutelnou komedii, která do současné smutné tvorby lehce zapadá. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty ideální komedie funkčnosti 5 lidí, který jsou i přesto, že jsou vlastně sokové/sokyně hrozní kamarádi, u kterých i neideální hádky a převozy dětí jsou ideální. Do toho pomatená babička, nakýblování do jednoho baráku. Vztahy dětí, které se pak taky nakýblují do baráku. No nebýt tam Hoffmana a Vyorálka, tak to celé stojí za nic. To poslání těhle filmů nechápu, má to být situační komedie, a zatím jsou to jen ty situace bez vtipu a přitom nutně přitažené za vlasy. Zuzana se tam absolutně nehodí. A cenu za nejdebilněší postavu vyhrává starší syn. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa (1997). Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem. Když jsme scénář poslali Martinovi Hofmannovi, nejen že roli vzal, ale přišel se spoustou připomínek a nápadů,“ uvedl režisér filmu Petr Nikolaev. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)
  • „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá. Doufám, že taková bude. Věřím, že ze střižny vyleze komedie, za kterou se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ uvedl před uvedením filmu Martin Hofmann. (SONY_)

Reklama

Reklama