Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 430)

plakát

Otevřený kruh (1973) (TV film) 

Karel Purkyně (Luděk Munzar) mne v tomhle filmu neskutečně dopaloval, pane nemakačenko, co s despektem mluví o vydělávání peněz a sám si nevydělá ani na slanou vodu. Jeho velkolepé plány a malby, které živí tatínek ze své kapsy a on neustále chodí a lituje se a věří si v nesmyslných cílech. Tohle proplouvání životem s filosofickou pusou otřepaných frází o úspěchu a přitom si obraz nekoupí nikdo ani jeden. Chudák Marie (Maciuchová).

plakát

Vražda ing. Čerta (1970) 

Menšík je v tomhle neskutečněj, přijde, všechno sežere a ještě má rádoby filosofické řeči. Takovýho jídlo a chudák Jiřina stále lítá a vaří a podstrojuje. Je to vtipné a zároveň s prvky tajemna, které se stále přikrádá do bytu, s příchodem Ing. Čerta, stejně jako jsou tajemné jeho telefonáty, jako by na chvíli skryli čertovovo buranství. Bavil jsem se a dostal jsem hlad. :D

plakát

Žebrácká opera (1991) 

Moc hezky napsané, dialogy, postavy a celé to tak šlape a klape. Mafie pracuje na plné obrátky a Abrhám s Labudou vedou nekonečné boje o moc v podsvětí. Nejlepší je dvojice Abrhám a Šafránková, to je tak roztomilé jak ho vždycky Libuška zradí a On je vždy překvapen. Skvělé dialogy!

plakát

Hasiči (2010) (TV film) 

Kraviny do kravína. Pak přijedou hasiči a Já se z toho zcvoknu. Natočené tak jalově, že se tomu snad dneska ani nedá věřit.

plakát

Zlatá princezna (2001) (TV film) 

Docela neklasická pohádka, chudák princezna ze začátku ej trošku rozmazlená a pak 55min dostává čoudy od Matáska, který je krutý a mocný. Líbila se mi role Ondry Vetchého a Simony Stašové. Princezna přijala svůj osud. Kdo se nepovedl je Radovid, to byl prostě panák. Pěkná pohádka.

plakát

Strážce duší - Maska smrti (2005) (epizoda) 

Moc hezký díl o tajemné masce a neznámém muži z Mexika, který na chvilku přetne osudy Katky a Armína. Vždycky se mi líbila ta scéna z večerního baru, kde Armín popíjí s Valdkem a Soukupem a na pozadí je představení s vládnoucí hudbou. Praha v roce 2005 a dnes...úplně jiný svět.

plakát

Poklad byzantského kupce (1966) 

Geniální detektivka plná vtipných momentů, dávné zápletky a milých postav, které se navzájem dobírají ve vtipných hovorech nad ránem, v noci nebo kdykoliv se jim zamane. Tohleto si užijete. Skvělý Vala a Sovák.

plakát

Ex offo (1998) (TV film) 

Viktor Preiss v nelehké roli osoby s nelehkou rolí. Někdy jsou morální zásady pro člověka víc než všechny křivdy světa a rozum musí vyhrát nad hlasem srdce. Opravdu moc povedené drama o nelehké době a nelehkých úkolech spravedlivých lidí.

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

Když si člověk tak hraje hru a chodí po světě ve 2D grafice Fallouta 1 a Fallouta 2 a po letech někdo stvoří film, který by jako oživil mise a různé vychytávky z tohohle světa potom co spadly bomby. Nikdy nezapomenu na ty chvíle, kdy jsme to s bráchou hráli a vydávali se do světa neskutečných útrap a zvláštních úkolů a tvorů. Seriál je jako obarvení příběhu, který byl dokonalý stejně jako svět, který jsme hráli. Všechny ty detaily od víček od Nuca Coly až po energozbroj....moc díky zase to žije.