Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý kluk a boháč v letech se sblíží díky knihám i svým prvním iPhonům. Jejich záhadné přátelství pak přetrvá i po starcově smrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ačkoliv sem Kingovu ne zrovna dlouhou povídku četl a dost se mi líbila, trochu sem se obával jak si tvůrci poradí s jejím převedením na plátno, navíc v ne úplně krátký film. Moje obavy se naštěstí ukázaly být liché a filmové zpracování Telefonu pana Harrigana se povídky drží dost věrně, nevymýšlí v ní žádná zbytečná cingrlátka navíc a zachovává její původní kouzlo, které tkví hlavně v přátelství malého chlapce/mladého muže s navenek nerudným starcem (bez dvojsmyslů). Navíc je tu i něco málo k zamyšlení okolo mobilních telefonů, které můžou být dobrým sluhou, ale zlým pánem. Onen nadpřirozeným prvek sem stejně jako v povídce slušně zapadá, nicméně kdo by snad očekával horor v pravém slova smyslu, bude zklamán...75% ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte, že sme starkú pochovali s iPhonom 14. O týždeň mi zavolala, že prečo sme ju pochovali bez okuliarov, lebo teraz nevidí. Ja jej na to, že nemá čo vidieť, lebo je mŕtva. A ona, že nie, nie, nie, že sa stále cíti živá. A že sme ju navyše pochovali bez zubnej protézy, preto teraz šušle. Keď mi zavolala už päťdesiaty raz (neviem prečo práve mne, veď mohla zavolať aj komukoľvek inému) a presne o polnoci, tak som sa nasrala s takou intenzitou, že som bola odhodlaná zabiť ju aj keď je už mŕtva. Zavolala som teda mame, že ideme vykopať starkú, lebo mi furt vyvoláva. Tak sme sa v noci vkradli na cintorín a rozkopali hrob. Vtom sme začuli z truhly búchanie a odšroubovali víko. A zistili sme, že starká žije. Doktori sa vraj trochu pomýlili a prehlásili ju predčasne za mŕtvu. Teraz starká pokojne surfuje na internete s novými okuliarmi a so záluskom na iPhone 15. Mimochodom, ešte raz sa budem musieť pozerať na to protivné decko, tak ma radšej zabite. Nezachránil to ani Sutherland. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dávám lepší 3*. Narovinu jsem nevěděla, že je to povídka od KInga. Hodně mě to vtáhlo, je to zajímavý, hlavní představitel Martell mě hodně oslovil, ten film má hodně zajímavou myšlenku - jak bychom na to reagovali, kdybys mě měli takové možnosti, jako mladý "kluk"? Jak jsem jednou už řešila - štve mě, že ten telefon když zvonil - tak ho nezvedl - mě by vážně zajímalo, co by se ozvalo na druhé straně, když by to zvedl! Myšlenka ohledně toho, že telefony jsou zkáza lidstva - stručně, jasně, ale zajímavě podáno, protože s tím naprosto souhlasím. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uz pri pohlade na to,ze predloha k tejto zalezitosti je od velikana Stephena Kinga,ma uistila,ze stoji za to pustit si to a nemylil som sa,hned na zaciatku musim upozornit,ze sa nejedna o horor,skor by som sa priklonil k mysterioznej drame,ale so skvelym i zaujimavym nametom a urcite ma tento film aj obrovsky potencial,taktiez pochvalim Jaedena Martella,ktory bol presvedcivy ako herec,cize ak si to teraz po skonceni premietnem spatne,tak mi to stale vychadza na pat hviezd,aj tak bude...:⁠-⁠) ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Mě se Telefon pana Harrigana líbil. Svou atmosférou, vyprávěním i přesahem, typickým pro Kinga. Opravdu to není úplně horor. Spíš vůbec. Nebudete se bát ani se lekat. Je to spíš psychologický příběh o dospívání a s pár filosofickými moudry s lehce mysteriózní linkou. Označení horor je tady bohužel nepravdivé. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

09.05.2023

Fanoušci Stephena Kinga by měli zbystřit, následující filmová novinka by jim totiž mohla udělat velkou radost. Do adaptace povídky The Life of Chuck byli totiž čerstvě obsazeni herci Tom Hiddleston … (více)

Reklama

Reklama