Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jak bych tenhle seriál charakterizoval, až jsem přišel na tohle spojení - punkový sitcom:-) Uznávám, je to sice hodně nezvyklý subžánr, ale podle mého nejlépe vystihuje podstatu tohoto britského dílka... Čtyři kamarádi - punker, hipík, anarchista a šéf party... A šílená porce toho nejšílenějšího humoru...a té nejlepší hudby... Není to dadaismus, je to punk... Mladí v partě:-) ()

Bubugirl 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se vyloženě těšila, dle 79% hodnocení jsem čekala skvělý seriál co mě pobaví, to se však nestalo. Obsazení není nijak závratné, herci jako by vypadali, že jim jde o kejchák a proto vystupují s přehnaným nasazením, které jim nesedí a které nemusíte odkývat. První díl nijak nenadchne ,je v něm jen pár světlých momentů. Spoustu scénkám se nezasmějete i když diváci v seriálu ano. Co chcete od klasického britského humoru? Z takového materiálu se dalo udělat mnohem více. Nevím no, raději se kouknu na Malou Velkou Británii či jiné daleko lepší seriály. ()

Reklama

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Umíchat absurdnost s geniálníma hláškama a podávat po britsku, prosím! Není snad situace, na kterou by se nedala aplikovat nějaká hláška z tohoto seriálu. Ať už jde o prosté "Ty dobytku!!!" či "Spánek způsobuje rakovinu, to ví každej!". The Young Ones můžu vidět znovu a znovu, můžu je znát celé nazpaměť, ale vždycky mě rozesmějí. A můj astrologický diagram říká, že mě nikdy bavit nepřestanou. Možná dokud si neseženu vlastní houfnici.... ()

kikikrikri odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na televizi a přišla na tohle, vypadalo to jako cool šílenost a čekala jsem něco na způsob červeného trpaslíka (kterého mam hodně ráda). Po čtvrt hodině jsem měla čelist až u pupku. Myslela jsem si, to si snad dělaj srandu, to jako má bejt vtipný?!? Párkrát se mi ještě stalo, že jsem na tenhle seriál omylem zabloudila a tak jsem si řekla, podívám se, jak se to má na ČSFD. Ta čelist mi spadla snad ještě níž! 81%? Jak to hodnocení, tak ten seriál asi nechápu, ale jedno to má společný, nelíbí se mi. Total s*it! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když jsem před zhruba třemi měsíci zahlédl, že ČT 2 uvede Mladí v partě, dost jsem se těšil, protože jsem na tento seriál slyšel většinou kladné reakce. A teď po zhlédnutí 10 z 12 dílů (dva díly mi bohužel unikly, ale pochybuju, že by změnily můj názor) musím říct, že tohle je zklamání. Některé díly jsou celkem vtipné, to uznávám, ale u některých jsem i litoval, že jsem místo toho nešel spát. Věřím, že kdybych byl v roce 82 ve Velké Británii a byl bych hipík, anarchista nebo punker, mohlo by se mi to líbit, ale takhle ne. Tohle je společně s Kanclem to nejhorší, co jsem zatím z Velké Británie viděl. Myslím, že tři hvězdy jsou akorát s tím, že možná, ale fakt jen možná, tomu někdy za hodně dlouho dobu dám zase šanci… Ale spíše ne. P. S. A ČT 2 v tom měla pěkný bordel. Odvysílat prvních 9 dílů s českým dabingem a poslední díly v originále s titulky… ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě zahraje kapela Radical Posture svou píseň „Doctor Martin's boots“. (Epistemolog)
  • Přestože se seriál odehrává v severním Londýně, exteriéry byly točeny v Bristolu, 150 km daleko. (Kulmon)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Motorhead se svou skladbou „Ace of spades“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama