Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragické nehodě začíná Mickey Bolitar žít se svou tetou v Kasseltonu v New Jersey – ve městě se spoustou pohřbených tajemství. Když beze stopy zmizí spolužačka, Mickey je vtažen do šokujícího komplotu, vedle něhož středoškolské drama vypadá jako luxus… a Mickey je nucen pochybovat o všem, co v životě znal. (Prime Video)

Recenze (2)

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Vypadá to na průměr, který ničím originálním nepřekvapí a přesto se na pilot koukalo celkem v pohodě. Oddechovka na páteční večer. Dvě až tři hvězdy za 1.díl a budu se zatím koukat dál. Dodatek: viděla jsem ještě později 2. až 4., zhoršuje se to, není to fakt vůbec originální a tudíž předvídatelné, spíš o ničem. + Zase ty narážky na rasismus a řešení otázky LGBT,. Někteří herci nic moc, nějak už nemám chut pokračovat dál. Končím 1* a to jsem ještě hodná. Nejlepší je úvodní díl. Už jsem asi viděla moc seriálů, nic mi na tomhle nepřekvapí. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nalákal..... Taková mystery oddychovka.... Děcka jsou sympatické. Příběh je zajímavý a záhadná atmosféra je skvělá. Jsem zvědavý co z toho vyleze... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama