Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (227)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem jednoduchý člověk. Je tam vesmír, je tam romance, je tam sentiment, má to pěknou hudbu (Andrew Lockington se dá odhadnout od prvních tónů), má to úžasné záběry jak z reálné Země, tak z CGI verze Marsu a co víc, má to sladkou Britt Robertson a skvělého Garyho Oldmana. A nakonec mi ani vůbec nevadí, že je to vlastně výtažek ze všech možných, novějších i starších, sci-fi, trochu naivní a plné logických děr a vlastně i šablona od začátku do konce a člověk prostě tak nějak tuší, jak to přibližně dopadne. Nenáročný, neinovativní, ale velmi milý film. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je tam plno "blbostí", ale je to safra film :D :D Plno nejasností a nesrovnalostí, ale Asa je prostě Božský :) :) Bavil mě svým výkonem a tou myšlenkou, že letí na Zemi a není si jist, co tam bude a nebude...Samotný film mě zaujal již před rokem, ale mít na to více času a prostoru, myslím si, že by tam nebyla potřeba "kopírovat" tolik co již známe. Bylo to příjemné, předvídatelné a takové miloučké :) :) Čtvrtá * je jen pro Asu, jinak by to byla "trojka" jak vyšitá :) :) Ta myšlenka - Mars - Země - dítě - super nápad :) ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na tenhle film úplně náhodou a moc mile mě překvapil. Britt Robertson mám moc ráda a tady jí to moc slušelo. Kupodivu se k sobě s Asou docela hodili, i když je mezi nima ve skutečnosti takový věkový rozdíl (ve filmu jim je zhruba stejně). Film se samozřejmě neobejde bez typických amerických keců, ale to bych tak nějak skousla. Ta romantická dějová linka byla pro mě asi ze všeho nejdůležitější a těm dvoum jsem hodně fandila. Buď se film lidem líbí a nebo ho úplně ve všem pomlouvají. Co jsem si tady četla pár ostatních komentářů, tak se s pár lidma docela shodnu. Dost věcí ve filmu moc nezapadá do sebe a v ději tak zůstávají nejasné díry. Já to beru tak, jak to je a řeknu si vždycky: Je to jen film, není to realita, takže tak. Při sledování Vesmíru mezi námi jsem se krásně zasnila a o to mi přesně šlo, takže já jsem spokojená :-). 85%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně líbivá "pionýrská kolonizace" Marsu mě pohltila. Po nějakých 40 minutách však sebe trochu nečekaně uzavřela do konvenční škatulky "dobrosrdečný kluk z džungle objevuje civilizaci", kde to při pokusech o humor či akci hodně skřípalo. Že najde i (teen) lásku, no, o tom to bylo od sloganů. Krásná hudba a nasazení Garyho Oldmana, nemluvě o přirozeném půvabu Britt Robertson, této romantice ve slabší 2. půli hodně pomáhaly. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O chlapci z Marsu, který toužil po zemské tíži ... a dostalo se mu jí v míře vrchovaté ... takže poznal všechny její aspekty. Příběh, který disponuje daleko větším a hlubším mezihvězdným prostorem, než jaký se vám otevře při prvním letmém pohledu. Kdybych byla cynik (někdy si na něj hraju), zvolila bych patrně jiný závěr ... ale nemám tu potřebu ani tu moc, takže se nechávám volně unášet prostorem a časem a rozuzlení zápletky nechávám na jiných, daleko povolanějších a daleko ZODPOVĚDNĚJŠÍCH, nežli jsem já. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama