Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi bych od podobných teen srdcebolů neměl mít přehnané nároky ať už na kvalitu,nebo alespoň blízkost realitě,ale tady to prostě nešlo.Nejen že se tu využívá všech myslitelných klišé (smrt matky,osudová láska,hledání otce . který je zřejmý od samého začátku,až po konec vidtelný od první minuty.Tohle všechno by se ještě dalo,ale osobně mi vadilo,jak tenhle film dělá úplně ze všech blbce...cesta na MArs za 7 měsíců?Přímý přenos z Marsu bez zpoždění?klučina,který by nepřežil v naší atmosféře,ale ta samá mu nevadí na základně?Těhotná astronautka o které to nikdo nevěděl?a hromada dalších nesmyslů,které pro mě space between us dělaly prakticky nesnesitelným od začátku.Výsledek je tak jen neuvěřitelně hloupý film bez špatky emocí a ztráta času...0% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká pohodovka na zabitie nudy. To som však ešte netušil, že tento film jej vyprodukuje ešte omnoho viac. A naviac k tomu také hallmarkovské podanie s infantilným podtónom, citovo vydieračské až strach. K tomu ešte aj slabá réžia a výprava. Ostali iba dobrí herci, ale aj tých mi bolo trochu ľúto. Podpriemer. 40/100 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Všechno to zůstalo tak nějak na půl cesty. Nosný nápad, nepříliš využit, zato zabalen do kýče, přeplácaného sentimentu a do slaďárny. Next 5 km spoilers. Pointa s otcem byla jasná skoro od začátku, komu k tomu nestačilo Oldmanovo přehrávání, ten to musel poznat podle Pyškova ječáku v dabingu. A furt nechápu, proč ta holka neletěla na ten Mars hned s nima...lidem ze Země žít na Marsu zas tolik nevadí. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa zněla zajímavě, čekal jsem mnohem lepší sci-fi drámo, kde by se hrdina musel nějakým způsobem připravovat na misi zpět na Zemi, děj víc přiblížil život na Marsu, potažmo jakékoliv vyrovnávání se se změnou. Ne, že se během první čtvrthodiny dostane na Zemi, stihne tam potkat borku, s níž si do té doby akorát volal „přes internet“ (aneb když neexistuje mezi Zemí a Marsem žádné zpoždění signálu ani v nedaleké budoucnosti), projet značnou část států a aby se neřeklo se ocitnout i na hranici života a smrti. Nelíbilo se mi, že jediné opravdu vykreslené postavy zde tvořila zmíněná úhlavní dvojice, zbytek tu figuroval jen jako výhradně záporná strana, která se je snažila dostihnout a zastavit. Vlastně jsem ani nepochopil, pro koho je tento film určen - nebylo to ani pořádné sci-fi, ale ani rodinný film. Něco nemastného neslaného mezi. /// Viděno na Prima MAX. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Premiéra filmu se několikrát přesunula. Poprvé byla stanovena na 29. července 2016, kvůli premiéře filmu Matky na tahu však byla přesunuta premiéra filmu na 19. srpna 2016. Avšak kvůli filmům Ben Hur, Kubo a kouzelný meč a Týpci a zbraně byla premiéra filmu opět přesunuta, tentokrát na 21. prosinec 2016 (kvůli vylepší vizuálních efektů). Nakonec měl film premiéru 3. února 2017. (Varan)
  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)

Reklama

Reklama