Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

venison 

všechny recenze uživatele

Filmový počin "Vesmír mezi námi" je ze sci-fi hlediska zhruba tak zoufalej, jako by divák chtěl srovnávat "Twilight" s "Draculou".. Jedná se o romantickou slátaninu, kterou se snažili autoři naroubovat na vesmírnou tematiku, aby byla alespoň trošku zajímavá pro starší a vyspělejší publikum.. "Armageddon" je rozhodně méně sladší a více akčnější, zde se řeší trable puberťáka s problémy vesmírného rázu.. A samozřejmě nesmí chybět unylé trampoty s pozemskou láskou.. Nejhorší na filmu asi není ani tak děj, jako naprosto nesmyslné obsazení.. Asa Butterfield randí Britt Robertson, která vypadá v lepším případě jako starší ségra, v tom horší jako mladší matka.. Gary Oldman se tváří i hraje, že se na plátně ocitl naprostým omylem, a divák mu jeho čisté emoce beze zbytku věří.. Diváckou cílovku bych viděl v soudobých puberťácích nižší kategorie, kteří vrchol zábavy hledají v tabletu nebo smartfonu a fandí chlapeckým kapelám.. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když odmyslím úplně totální nesmysly jako internetové chatování z Marsu na Zem, které mělo okamžitý přenos, stále to mohl být dobrý a silný film. Co ho ale naprosto zabilo, byla ta neuvěřitelně naivní přímočarost, táhnoucí se od začátku do konce. Všechno se tam děje strašně zjednodušeně, všechno se všem daří jak po másle bez nějakého výraznějšího zádrhelu. Jeden příklad za všechny - kluk, co žil celou dobu na Marsu, jen tak uteče z karantény za holkou, se kterou si chatoval, nakráčí do školy, do které dotyčná chodí a hned ji vidí u skříněk. Uff! Mimochodem, když už jsme u ní - to byla hnusná a protivná pizda. A to, jak ti dva pořád někomu kradli auta, taky na sympatiích zrovna moc nepřidalo. Promrhaná šance. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Všechno to zůstalo tak nějak na půl cesty. Nosný nápad, nepříliš využit, zato zabalen do kýče, přeplácaného sentimentu a do slaďárny. Next 5 km spoilers. Pointa s otcem byla jasná skoro od začátku, komu k tomu nestačilo Oldmanovo přehrávání, ten to musel poznat podle Pyškova ječáku v dabingu. A furt nechápu, proč ta holka neletěla na ten Mars hned s nima...lidem ze Země žít na Marsu zas tolik nevadí. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)

Reklama

Reklama