Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

venison 

všechny recenze uživatele

Filmový počin "Vesmír mezi námi" je ze sci-fi hlediska zhruba tak zoufalej, jako by divák chtěl srovnávat "Twilight" s "Draculou".. Jedná se o romantickou slátaninu, kterou se snažili autoři naroubovat na vesmírnou tematiku, aby byla alespoň trošku zajímavá pro starší a vyspělejší publikum.. "Armageddon" je rozhodně méně sladší a více akčnější, zde se řeší trable puberťáka s problémy vesmírného rázu.. A samozřejmě nesmí chybět unylé trampoty s pozemskou láskou.. Nejhorší na filmu asi není ani tak děj, jako naprosto nesmyslné obsazení.. Asa Butterfield randí Britt Robertson, která vypadá v lepším případě jako starší ségra, v tom horší jako mladší matka.. Gary Oldman se tváří i hraje, že se na plátně ocitl naprostým omylem, a divák mu jeho čisté emoce beze zbytku věří.. Diváckou cílovku bych viděl v soudobých puberťácích nižší kategorie, kteří vrchol zábavy hledají v tabletu nebo smartfonu a fandí chlapeckým kapelám.. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina príbehu ujde, ale ďalšie pokračovanie s prihliadnutím na dvojhodinovú stopáž je nudné. Film ako taký je natočený v rodinnom štýle snažiaci sa o voľné úsmevné dobrodružstvo, dejovú nadsádzku a miestami aj citové poňatie, ktoré však zase nie veľmi funguje. Ono to je spôsobené aj úplnou predvídavosťou vývoja deju, lebo nič originálne tu v podstate nemožno nájsť. Pár akčných scén stačí tak na trojminútový trailer. Časť filmu postráda logiku. Nebol by to americký film, keby sedemnásťročnú hrdinku nehrala o desať rokov staršia herečka. Pre mňa bol film sklamaním, meno režiséra a dobrí herci by mali priniesť aspoň priemernú zábavu. Ale ani to skoro nie. Prelínanie dvoch dejových osnov dokonale narušuje súvislosť rozprávania a neustále kecanie je veľmi dobré na zaspanie. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglický režisér Peter Chelsom natočil v roku 2017 snímok "Vesmír medzi nami" (The Space Between Us). Náhodou som naň natrafil pri surfovaní televíznymi kanálmi. Nechal som to bežať, a v kľude som si to pozrel. Nečakal som nič výnimočné. Postupne ma však začal príbeh pohlcovať, a tak som to so záujmom dopozeral až do konca. Bola to pohodová sci-fi romantická dráma o mladíkovi, ktorý sa narodil na experimentálnej vesmírnej stanici na planéte Mars. Vyrástol tam, a keď dosiahol vek šestnásť rokov, tak sa vybral na Zem, aby tu našiel svojho biologického otca. Pri pátraní po ňom mu intenzívne pomáhala mladá, sympatická dievčina Tulsa. Spoznal, čo je to láska, a i to ako sa žije na našej modrej planéte. A ja som si vďaka tomuto titulu uvedomil, že aj človek môže byť mimozemšťan. *** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)

Reklama

Reklama