Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle byl asi muj nejoblíbenější večerníček. Občas se i teď podívám na nějakej ten díl na youtube. Prostě vlk s tou zlomenou papiruskou v tlamě je borec. Jinak si dost lámu hlavu nad tim, jestli zajíc je ve skutečnosti zaječice nebo homokláda. Zajímavý je, že v seriálu je použitá imperialistická muzika (např. Hot butter nebo Herb Alpert). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hele, jen počkejme, co to vlastně chtěl vlk udělat zajícovi? Na sežrání měl tolik dílů. … Ale díl, kdy se zachrání z topící se lodi a pak spolu ruku v ruce tančí? Při písni, kde se zpívá: Jenom my dva na celém světě.... Vidím tvoje oči, a že ty taky miluješ jen mě.... ? Takže tu máme macho vlka, který je tak trochu tupec a očividně potřebuje radu téměř v každé situaci, a roztomile hebkého zajíčka, který si ví vždycky rady,,, Herdek, to by se Putinovi nelíbílo, ale tihle dva k sobě prostě pasuíjí! P. S. Nemluvě o paní Prasátkové s jejími čtyřmi podprsenkami, protože paní Prasátková byla ze slušné rodiny, kde se nějaké topless nenosilo! Paní Prasátková - můj morální vzor. SHRNUTÍ: Nejdelší předehra na světě. ()

Reklama

prkalil odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se vám všem, holky a kluci, kteří vlka a zajíce milujete, omlouvám za ten odpad. Mír s vámi a nezabíjejte mě proto. Neberte to osobně a dál už nečtěte. Já to zkrátka nesnáším, a to odnepaměti. Nebudu moc konkrétní, protože se mi už mnoho let daří zcela se tomuto paskvilu vyhýbat, ale pokud si vzpomínám, hnusila se mi hudba (hrozná), výtvarná stylizace (zcela nevytříbeně odpudivá), animace (chabá) a nejvíc ty děsný toporně přihlouplý příběhy. Hauk. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

I sověti se blýskli moc pěkným animovaným počinem. Mám možnost hodnotit dětskýma očima, protože synovec sleduje se zaujetím tyto krátké příběhy na DVD, aniž by tušil, že jsou staré už přes 45 let. Asi tak nějak (i když jen v čas daný TV programem) jsem sledoval honičky vlka a zajíce já. Jméno Kotěnočkin z titulků v azbuce si pamatuji dodnes. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Vlkov hlas mal pôvodne dabovať Vladimír Vysockij, ale sovietske úrady to neschválili. Napriek zákazu sa však režisérovi Kotěnočkinovi podarilo zakomponovať jeho pesničku "Pieseň o priateľovi" v scéne, keď vlk šplhá na lane. (Raccoon.city)
  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin chcel po štyroch epizódach seriál ukončiť, ale verejná mienka a členovia ÚV ho presvedčili, že sa oplatí ísť ďalej. (Raccoon.city)
  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin napísal o svojom živote i autobiografickú knihu "No počkaj, Kotěnočkin" - píše o svojej nechuti vyrábať ďalšie príbehy série a že jeho inšpiráciou k nakresleniu seriálu bola "disneyovka" Bambi (1942). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama