Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sovětská odpověď na americké animované seriály, zvláště asi pak přímý konkurent Toma a Jerryho, se neobyčejně vydařil a vyvrací předsudek, že vše sovětské musí být automaticky špatné... Dílo patřící do zlatého fondu světového animovaného filmu. A obrovská poklona panu Kotěnočkinovi! Děkuji, zkrášlil jste mi svou imaginací dětství... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

Reklama

forsberg 

všechny recenze uživatele

Úspěch filmového díla a jeho tvůrce obvykle poměřujeme umístěním v různých žebříčcích, počty Oscarů či výdělky v kinech, ale co je to sláva nehynoucí jsem pochopila teprve jednoho rána v tramvaji cestou do práce. Ve voze se mnou jela třída školních dětí s paní učitelkou a jedno z děcek dýchlo na sklo a prstem napsalo "režie Kotěnočkin". ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Ač to zní neuvěřitelně, i v brežněvovském Rusku vznikaly dobré nebo i nadpůměrné věci. V tomto případě se slily do jednoho celku vynikající nápad, skvělá kresba, neumdlévající invence scénáristů a kontrast odporně vzorného pionýra-zajíce a sympatického houmlesáka-vlka. Původní zakázka na černobílý antagonistický pár - tak nějak to muselo bezpochyby být - otupila pozornost cenzury a po nečekaném úspěchu fakticky znemožnila - nebo se vymkla - jakékoliv další její kontrole. Vedlejší produkt - jakýsi opožděný zlatý věk grotesky - byl na světě. A jak se zdá, přežil i sovětskou moc samu. Režimy se mění, nadčasové zážitky dětí všech generací a všeho věku nezávisle na hranicích států a národů však zůstávají. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Vlkov hlas mal pôvodne dabovať Vladimír Vysockij, ale sovietske úrady to neschválili. Napriek zákazu sa však režisérovi Kotěnočkinovi podarilo zakomponovať jeho pesničku "Pieseň o priateľovi" v scéne, keď vlk šplhá na lane. (Raccoon.city)
  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin chcel po štyroch epizódach seriál ukončiť, ale verejná mienka a členovia ÚV ho presvedčili, že sa oplatí ísť ďalej. (Raccoon.city)
  • V epizodě zazní melodie známé písničky „Lambada“ od Kaoma. (SONY_)

Reklama

Reklama