Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Zabili Kennyho, parchanti….ale asi za tím tentokrát bude mnohem víc. Colorádská „zasranej“ covid satira aneb tenhle průser nikdy neskončí. Jestli mám s něčím problém, tak je to absence klasického South Parku…..neseděla mi dospělá stylizace hlavních postav a především jsem postrádal jakoukoliv formu humoru. Co však na druhou stranu potěšilo, tak pocit z toho, že se nezbláznilo jenom moje okolí, ale že jsme v tom jeli (a možná ještě pojedeme) všichni pěkně pospolu. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? South Park je klasika, miluju to strašně moc let a drží si úroveň (narozdíl od Simpsnů či dalších podobných seriálů) do teď. Ano, pár posledních řad bylo slabších, ale stále je to koukatelné a tenhle poslední film byl fakt super. Vtipný to rozhodně je, akorát momentálně asi spíš pro fandy, většina fóru odkazuje na reálie ze seriálu. Budoucnost byla nejen trefná, ale i příjemně nostalgická. Skvělej filmek. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Humoru tu opravdu mnoho není, protože děj se odehrává v budoucnosti, v té budoucnosti, kterou nám všichni možní aktivisté připravují. Bohužel asi tak nějak to bude vypadat. K prasknutí přeplněné domovy důchodců, které musíme chránit a uměle tak prodlužovat délku života na úkor jeho kvality a samozřejmě na úkor kvality života mladých. Ještě to není úplně natvrdo, ikdyž i o transgender problematiku se to také trochu otře. Výborný speciální díl lehce navazující na Pandemický speciál. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama