Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jake rozpráva svojej malej dcérke ako sa koncom 90-tych rokov snažil dostať k bájnej konzole Nintendo. Herecké obsadenie: Detský herci prešli úžasným kastingom a tak sa dokonalo hodina na svoje role. Už dlho som nezažil, že by mi postavy tak dobre sadli ako práve pri tomto filme. Či už detské ale aj tie dospelé. Prevedenie: Retro prenesenie do roku1988 je veľmi zaujímavé svieže a pútavo natočené. Samozrejme je to na Americkom kontinente tak, že to treba brať trocha s humorom. Pocity: Aj napriek tomu, že sa film prezentuje ako komédia, humor nie je jeho hlavnou devízou. Je to práve nostalgická atmosféra a príjemný rodinný príbeh na ktorý sa veľmi dobre pozerá. Pridaná hodnota: Veľmi dobre obsadená rodinná komédia, na ktorú sa aj veľmi dobre pozerá. Príbeh nie je žiadne inovatívne terno ale diváka pobaví. 80% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dle tématu jsem se těšil hodně, ale je to průměrná rodinná mainstreamová komedie, nerdovský faktor téměř žádný. Kluk si sice přeje k Vánocům Nintendo, ale film o hrách skoro vůbec není a s minimem úprav ve scénáři by si mohl přát třeba kolo nebo snowboard. A některé scény a postavy jsou nesnesitelné. _______ fun fact: Steve Zahn je N.P. Harrisovi tak podobný, že jsem si během filmu myslel, že je to Harris v dvojroli s jiným účesem ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro-based príbeh, ktorý by mohol mať podnázov “Honba za Nintendom“. Rozprávka od Neila Patricka Harrisa v podaní v soft štýle Barney Stinsona vždy poteší (nie je to inak ani teraz). Základná myšlienka a ponaučenie príbehu je pekná, avšak by mohla byť prezentovaná trochu dôraznejšie. Vo filmu ako aj v samotnom príbehu bol väčší potenciál. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat recenzí MrHlada, ale kdyby mě tohle minulo, nic mimořádného by se nestalo. Průměrná vánoční záležitost, která moc humoru nedodá, místo toho se alespoň dozvíme, že než nějaké hodnotné dárky jsou nejkrásnější ty věci, které můžeme zažít třeba i s tátou. Líbilo se mi, že jedna z postav střídala krásné metalové trička (Iron Maiden, Judas Priest a na závěr Slayer Show No Mercy). 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno