Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

objektivní **, plus jedna * fanouškovská Ano, je to brak a kravina, ale vtipná a roztomilá a já jsem se bavila. Jiná otázka je, jestli bych se bavila stejně, i kdybych nebyla fanoušek FF... ale naštěstí jsem. Tahle blbůstka mi ze všeho nejvíc svou atmosférou a gore efektama připomíná staré dobré béčkoidní (rádoby) horory z osmdesátek a to mě bavilo, stejně tak jako Dave Grohl a zbytek kapely (RIP Taylor Hawkins). Já jsem spoko! ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Absolutne neobjektivnich 5 hvezd. Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem snad cokoliv, ale že to bude taková ujetá šílenost, navíc neskutečně vtipná, to mě teda fakt nenapadlo. Dave Grohl se zde neskutečně vyřádil. Od hudby, po brutalitu, litry krve, humor. Vše v rámci možností funguje jak má, nesedl mi snad jen podivný závěr a také bych si dovedl představit i o malinko kratší stopáž. Jinak ale spokojenost, na odreagování je tohle ideální záležitost, Davidu Grohlovi i členům kapely Foo Fighters patří palec nahoru. 6/10. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Je to brak. To bylo jasné už od prvních zmínek o filmu a také od prvních trailerů. Potěšujícím faktem může být, že to koukatelné opravdu je a spíše se jedná průměrnou žánrovku, kterou si Foo Fighters natočili tak nějak pro zábavu než vážně mířený filmařský pokus. Je vidět, že si to opravdu uživají a i když jsou to neherci, tak minimálně Dave s Taylorem nejsou úplná polena. To se na druhou stranu nedá říci o Patovi (to bylo šílený, co předváděl). Nicméně opravdu jsem to čekal daleko horší, takže u mě jakožto velkého fanouška FF vládne spokojenost. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud budete ve spravne nalade, bude pro vas tato hororova komedie zabava. Zvlaste pro fanousky Foo Fighters. Film je zavisly na tom, jestli ma divak smysl pro humor. Samotny pribeh trpi nedostatkem kreativity. Je hlucny, obcas hloupy, nekdy desivy. Muzikanti jsou dobra kapels a hrozni herci. Soucasti filmove historie se nestanou i kdyz je videt, ze se pri nataceni bavili. Cele je to natoceno s viditelnou laskou k zanru, ale preklapi se to do parodie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama