Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som dlhšie odkladal a pozrel som ho len na základe toho, že idem po hororových stopách Jenny Ortegy, ktorá sa tu ukázala len na začiatku a chvíľu na konci. Je to hlavne o kapele Foo Fighters, ktorú som v minulosti trocha registroval, ale vzťah som si k nim nevytvoril. Je to taká celkom v pohode jednoduchá jedno hubka, kde skvelý Dave Grohle postupne prechádza na sólovú dráhu a tak tu je ukážkovo vidieť ako sa dá skončiť s kapelou bez hádok a hnevu. Je to do cela krvavé a aj keď sa nejedna o žiadnu ukážkovú gore jazdu, tak aspoň sa dá na to celkom dobre pozerať. Vtipné to nie je až tak, ako si tvorcovia mysleli, že to je, ale aj tu sa da nájsť niekoľko humorných momentov. Žiadny zázrak to nebol, ale aj od prúseru to malo veľmi ďaleko. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hudobná skupina Foo Fighters plánuje začať práce na desiatom albume. Pre nahrávanie si vyberú odlahlú vilu, kde sa v minulosti odohrali brutálne vraždy. Čoskoro zistia, že je toto miesto prekliate a práca na novom albume sa stane nočnou morou. - Horor vytvorený zrejme pre fanúšikov tejto kapely, o ktorej som nikdy nepočul. Režisérom je BJ McDonnell, ktorý nabral skúsenosti u Hatchet III, a aj toto sa nesie v podobnom duchu ako horory, ktoré tvorí Adam Green, čiže je to mix humoru a vrážd plných poloamatérskeho gore, ktoré ale poteší viac, než podradné digitálne triky. Pre fanúšikov tejto skupiny alebo tohto hudobného štýlu zrejme v pohode, ale hororovým fanúšikom odporúčam skôr Deathgasm z roku 2015, ktorý je tomuto dosť podobný, ale v rámci brutality a zábavy je o level vyššie. EDIT: Tak Taylor Hawkins, ktorý sa mi tu celkom páčil, to už má za sebou. Velká škoda, ale kombinovať drogy a antidepresíva sa nevypláca. RIP. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

V plné míře profesionálně natočený komediální slasher baví zejména ve chvílích, kdy si kapela ze sebe či z hudebního průmyslu (nebo filmaři z žánru) dělá srandu – celkově bych ale metahumorů a narážek čekal i víc než jednoho Lionela Richieho. Ne každý ze členů Foo Fighters samozřejmě umí dobře hrát (myslím na kameru :-)), groteskní čvachtavé skony však zvládají do jednoho skvěle. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Pearl Jam high five! Kdysi jsem jsem pojal myšlenku, že by Tenacious D chtěli být jako Foo Fighters, ale asi to platí (i) naopak. Studio 666 jsem zkonzumoval jako dokument o kapele, která je přesným opakem takové, jejíž tvorbu má cenu soustavně sledovat - parta příjemných lidí, kteří se zaklínají dědictvím Black Sabbath, Led Zeppelin, brutálními riffy a těmi nejdémoničtějšími odbočkami rocku a (pouťovým) satanismem. A nakonec (ve spolupráci s Tenacious D) vyplodí Learn To Fly. V proudu té vlažné srandy, odkazů na Johna Carpentera (jehož Lost Themes III mi na cestě z Amazonu ukradl ký ďas) a samotného Johna Carpentera v miniroličce zvukaře jsou nakonec nejmrazivějšími scény ty s Taylorem Hawkinsem. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět snímek, kde mě trailer hodně namlsal a z výsledku jsem celkem rozpačitá. Kdyby se to trochu prostříhalo a přidalo pár vtipných scén, mohla to být pecka. Takhle je to místy zdlouhavé a nudné. Na druhou stranu Dave Grohl je pro mě jeden z nejcharismatičtějších frontmanů současnosti a některé scény byly skvělé...3,5 * ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama