Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele

O One Piecu jsem nevěděl vůbec nic, pouze že je to anime, což není můj šálek kávy. Když jsem ale našel live-action adaptaci, řekl jsem si proč ne. Příběh o pirátech, přátelství a snech se mi zaryl do paměti a 2. série se nemůžu dočkat. Naprosto chytlavě a záživně byl celý seriál podaný a neustále se něco dělo. Chemie mezi postavami fungovala bezchybně a ještě k tomu byli všichni strašní sympaťáci. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

One Piece je skvělou volbou pro fanoušky dobrodružství, akce a přátelství. Sledujete příběh skupiny pirátů v čele s kapitánem Luffym, kteří hledají legendární poklad známý jako One Piece. Tato série je plná pozitivního ducha, odhodlání a přátelství, a v průběhu příběhu se vytvářejí silné vazby mezi postavami. Navíc má skvělé akční scény a vtipné momenty, což ji dělá zábavnou volbou pro širokou škálu diváků. ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

One Piece neznám, neviděl jsem, nečetl jsem. Tenhle seriál, je ovšem neskutečně úžasnou vstupenkou do toho předlouhého a bohatého příběhu, jakým původní dílo je. Postavy jsou sympatické, příběh je zábavný a zajímavý, CGI a kinematografie vysoce převyšují Netflixovský standart a dávají live-action verzi kultovní mangy ten správný feel, aby to působilo přirozeně a zároveň připomínalo japonský animák. Louffyho cesta a charakter jsou klasickým stereoptypem pro tento žánr, ale je dost funkční na to, aby mě bavil a donutil mě těšit se na další plavbu. Seriál ovšem není dokonalý a ať už jde o několik konců poslední epizody, pár zkrácených charakterových zásahů do příběhu ve scénáři a dětské herce (btw flashbacky jsou jinak taky v topu) … jsem schopen to vše přehlídnout a napálit tomu pětikvalt. Bavilo mě to a doufám, že bude i každého člověka, který nezná originál nebo má dostatek rozumu v hlavě, aby si tuto verzi dokázal užít jako já. 8,5/10 hype na zbytek miluju to. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ SE SVÝHO SNU NIKDY NEVZDÁM! VYRAZÍM DO VELKÉHO PÁSU, NAJDU VELKÝ POKLAD A STANU SE KRÁLEM PIRÁTŮ! …“ Po parádním prvním dílu přišlo malý vystřízlivění, který ovšem při zralý úvaze… hele, kolik parádních fantasy se dá takhle vidět? No tak vidíš… Místy je to dost dětský, naštěstí místy i dost drsný – ale přece jen to nechce překročit „krvavou“ hranici přístupnosti. Já to beru – dobrej seroš o rodině, přátelství, cti a (hlavně) snech! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je hranou adaptací stejnojmenné „mangy“ kterou vytvořil Eiičiró Oda. Její první kapitola vyšla v roce 1997. Stala se nejprodávanější mangou na světě. (dnes cca 480 milionů výtisků). 2.) Sám autor má nad seriálem „kreativní“ dohled. 3.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Mám fakt rád anime, mangu, hodně srdečních záležitostí, toto jsem v animované podobě neviděl, asi si dám povinnou záležitost, protože si myslím, že v té podobě by to mohlo fungovat, ale tento hraný.. jak to nazvat.. neskutečně nesympatičtí "herci" otřesná výprava, zpracování, to prostě rve oči, uši, všechno... nebo vlastně ani ne.. jen to rychle vypnout.. nechápu ta čísla.. vkus se asi už zase posunul někam, kam já nedohlédnu.. a to jsem se na to celkem dost těšil :( ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • V této epizodě se objeví první openingová znělka původního anime seriálu One Piece z roku 1999 s názvem „We Are“ v upravené orchestrální verzi. (KCM)
  • Během Rogerovy (Michael Dorman) popravy je vidět zezadu Monkey D. Dragon a jeho ikonický zelený plášť, mladý Mihawk (Theo Le Ray), mladý Shanks (Matt Herrington) a mladý Smoker (Matthew Leck). Později je u pobřeží vidět i Mihawkova loď. Ještě docela vpravo je v jednom záběru vidět Buggy, tedy jeho modré vlasy a černý šátek. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama