Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Originální, svěží, chytlavé, dobré souboje, postavy, kostýmy a výborná hudba. Aspoň, že jednou za rok dokáže Netflix udělat něco výborného. S hlavním příběhem se sice moc nepostoupilo, ale chápu, že to chtějí natáhnout a v tomto případě mi to ani nevadí. Jediná postava, která mě moc nebavila byl Koby. Už se ale těším na další sérii. Lepší 4 hvězdy. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jako tradicionalista a milec asijské kultůry jsem byl poněkud zmaten obsazením, které nenapovídalo, že předloha je původem japonská. Ale už první díl mě přesvědčil o tom, že mé obavy byly liché a nabídl dravou akci a zábavu, která až do posledního dílu neztrácela dech. A seriálu vyjímečně odpouštím i wokeismus, protože chápu, že s ohledem na ten šílený rozpočet se snažil oslovit co nejširší divácké publikum. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Na ten uletený úvod podľa Japan anime to bolo fajn, možno aj patrične svieže, zábavné, postavy ušli, neotravovali, aj akcia sypala. No od druhého diela nastáva akási len povrchná dejová vata, normálne to naskočila na taký nudnú pofidérnu notu a tretí diel ma už priam otrávil. Škoda možno na budúce to výjde lepšie.   /45%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O nejakym One Piece jsem v zivote neslysel a nebejt hodne povedenejch traileru, asi bych si tenhle serial nikdy nepustil, coz by byla skoda. Prvni serie je v podstate jizda od zacatku do konce, od spis blbnoucich a vtipnejch prvnich dilu po napinavy a vazny posledni dily. Obcas to sice tak divne skace, ze clovek nevi, jestli se ma smat nebo to je mysleny vazne, ale to je jen drobnost. Pribeh tahnouci se celou serii ma velkej potencial, ale i ty dilci veci, co se tu resi, jsou hodne fajn. Navic v podstate jakakoliv trochu hlavnejsi postava je zajimava, ma nejakou historii, svuj pribeh a hlavne je cool. A to ani nezminuju hlavni posadku, to je banda neskutecnejch sympataku v cele s naprosto dokonalym Godoyem, netusim, kde toho kluka nasli, ale v roli je naprosto bozi. K tomu tu jsou na serial hodne obstojny triky, chytlava hudba a ja uz se nemuzu dockat druhy serie. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké překvapení roku na seriálovém poli. Tomuto projektu jsem se vyhýbal oklikou a od počátku jsem měl v něj nedůvěru. Víme, jak Netflix zachází z předlohami. Ale nakonec mi to nedalo a pustil si to a nepustilo mě to, než to skončilo. Má to vše, co má a mělo mít. Kouzelný casting, kouzelné lokace, kouzelnou hudbu, kouzelnou akci, kouzelnou výtvarnou stránku, každý nadpis nového dílu má jiný obrázek související s dílem, komiksove vs mango pojetí rozřezání obrazu, kouzelnou fantazii a je věrný předloze. Má to náboj, energii, emoce, hlášky, srdce. Hih, neví m proč, ale Luffi mi moc připomíná Jirku Mádla ala čertík ve Zlatých očích. Potěšil představitel Sweet Toothe v jedné z miniepizod. Trochu mám strach z dalších sérií. Nemám strach o děj, příběh. Ten je dán, a pokud budou tvůrci pokorní jako doposud, tak hurá. Ale.... Herci, představitelé stárnou. Vím, dá se  omlazovat, ale... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Eiičiró Oda je známý tím, že občas do svých panelů v manze vpašuje muže s pandí hlavou, tzv. Pandamana. V tom ho následovalo anime a nyní i hraná adaptace. Panda je vidět v sérii několikrát. Jednou, když Slamáci vstupují do Kajiny rezidence v epizodě Mrtví nemluví (2023), podruhé když Zoro vylézá ze studny v epizodě Piráti se blíží (2023) – v obou případech v podobě topiaru – a nakonec v knížce Sedmilháře Nolanda v epizodě Kuchař a poskok (2023). (KaraMikesova)
  • Když je v epizodě představena Alvida (Ilia Isorelýs Paulino), jeden z pirátů, Heppoko (Rendani Mufamadi), před ní drží zrcadlo, což je ironie, protože podle tvůrce mangy Eiičiró Ody je tohle přesně jediná luxusní věc, kterou na své lodi nemá. (KaraMikesova)
  • Na lupu, který Rudovlasovi piráti ukořistili, je logo mariňáků, obzvláště na bedínce, ve které je ovoce gomu gomu. O tom, že Shanks (Peter Gadiot) přepadl mariňáckou loď, se v kapitole 1017 mangy, která vyšla roku 2021, zmínil Who's-Who. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama