Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (147)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Předloha je pro mne velká neznámá, ale seriál je nádherně imaginativní a zábavná věc, šikovně balancující mezi manga infantilností a dramatickou linkou. Naštěstí to i přes značné odlehčení napínavé je, umírá se tu a nebezpečí je citit, jinak by to bylo asi přeci jen už moc naivní. Zábavné různorodé postavy jsou navíc originálně a zajímavě obsazené a stylizace, barevnost a naprosto skvělá hudba to táhne hodně nahoru a další řady už nedočkavě vyhlížím. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akční, vizuálně krásné, hlavní postavy bez výjimky sympatické. Vytknout tomu moc nejde. Anime prakticky vůbec nesleduju, nikdy jsem o tomto neslyšel, ale tahle verze mě více než příjemně překvapila. Luffy je parádně střelený a stejně jako jeho posádka ho nemůžu nenásledovat. Piráti záporáci mají každý taky své kouzlo. První série nám představila původ všech hrdinů no a nezbývá než doufat, že nás čeká parádní podívaná i v budoucnu. 95% ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Originální, svěží, chytlavé, dobré souboje, postavy, kostýmy a výborná hudba. Aspoň, že jednou za rok dokáže Netflix udělat něco výborného. S hlavním příběhem se sice moc nepostoupilo, ale chápu, že to chtějí natáhnout a v tomto případě mi to ani nevadí. Jediná postava, která mě moc nebavila byl Koby. Už se ale těším na další sérii. Lepší 4 hvězdy. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jako tradicionalista a milec asijské kultůry jsem byl poněkud zmaten obsazením, které nenapovídalo, že předloha je původem japonská. Ale už první díl mě přesvědčil o tom, že mé obavy byly liché a nabídl dravou akci a zábavu, která až do posledního dílu neztrácela dech. A seriálu vyjímečně odpouštím i wokeismus, protože chápu, že s ohledem na ten šílený rozpočet se snažil oslovit co nejširší divácké publikum. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú mangu nepoznám, lebo už dávno nemám dvanásť, ale mať dvanásť, tak som paf aj z tohto seriálu. Dnes mi to už ako celok pripadalo divné. Mix detinského humoru a miestami dosť drsného prístupu v akcii a v dabingu sa dočkáme aj pár tvrdých nadávok. Mne to na rozdiel od fanúšikov originálu pripadalo príliš naťahované. Oveľa viac by som privítal, keby to natočili ako dvojhodinový film, pretože tam bolo strašne veľa zbytočnej omáčky. Hlavne tie flashbacky o minulosti všetkých hlavných postáv by som úplne vystrihol. Všetky tie traumy z minulosti mohli uhrať ich predstavitelia v súčasnosti. Celkom ma bavila akcia. Humor ma občas rozosmial a postavy si ma získali.  Ale celkovo ten svet je divný a je tam fakt veľa vaty. Takže raz sa to dalo pozrieť, ale neviem, či si pozriem pokračovanie. No uvidíme. 6/10. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Když Rogera (Michael Dorman) popraví, jedna utíkající divačka má na košili hvězdu, což je módní značka oděvní společnosti Criminal, kterou založila mluvící hvězdice Pappag, jež se později objevila i v předloze. (KaraMikesova)
  • Na jedné zdi je vidět plakát, který říká, že jedna herečka tragicky zemřela na jevišti. Její jméno je Victoria Cindry, což je nemrtvá společnice doktora Hogbacka z Thriller Barku, která se prvně objevila v kapitole 446. (KaraMikesova)
  • Když Zoro (Makkenjú Arata) na ostrově Sixis zapaluje svíčku, používá sirky s nápisem „Beast of Baldimore“ (Příšera z Baldimore). Tato značka odkazuje na svou mangu, konkrétně na dobu po dějovém oblouku Souostroví Sabaody, kdy Franky skončil na ostrově Karakuri, omylem tam sám sebe zapálil, a protože měl na sobě zrovna tygří kožich, mariňáci si ho spletli s ohnivou tygří příšerou. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama