Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pouze z nostalgie jsem se k tomuto gangsta filmu znovu dostal. Před těmi více než devíti lety jsem to sjel v krátké době víckrát. Bylo to něco nového a tenkrát bych určité dal min. 80%. Dnes musím toto krimi ohodnotit objektivně nižším hodnocením. První třetina dost nuda, kdy máte téměř chuť to vypnout. Když tomu dáte šanci, nakonec zjistíte, že to tak hrozne nebylo. Osudy postav se protínají a vás zajímá, jak to dopadne. Vyprávění DMX na kazetách mě poměrně vtáhlo a závěr taky docela ušel. Škoda té první třetiny, 4 hvězdy bych nejspíš udělil. Takhle je to jenom za tři. 60% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No, nevím, spíš asi celkem zbytečný film. Vsází se tu na to, že drsný hlášky jsou cool apod., jenomže drsňáků, kterým drsný věty sluší víc, je poměrně dost. No a příběh o tom, že zabijou nějakýho chlápka, a reportér si z pásek pouští jeho příběh, ve kterém se mluví o koksu, mrtvých milenkách apod., aby se nakonec zjistilo, že ho zabil jeho vlastní syn, kterému reportér přenechá slušnou sumičku, která mu zbyly po tom zavražděném, je docela naivní, zvlášť když v závěru mrtvý mluví o tom, jak se chtěl změnit apod. Jinými slovy, tady se někdo snažil napsat něco hustýho, něco co bude kult, jenomže já nevidím jediný důvod si myslet něco jiného, než že byl natočen další průměrný film, na který se snadno zapomene, a vlastně už zapomenulo ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na slušnej gangsta film z prostředí ghetta, hlavní role DMX sedí dobře, ale čím víc se dostáváme k závěru, tím je to horší, nudnější a hloupější. *možný SPOILERY* Už jenom fakt, že když leží hlavní hrdina zraněnej na ulici, náhodnej kolemjdoucí (novinář) nezavolá sanitku, ale sedne do auta zraněnýho a veze ho osobně do nemocnice. Pak čeká, jak zákrok dopadne, nikde žádná policie, nic. A tenhle gangsta mu odkáže všechno, co má, a navíc kazety, kde namluvil celej svůj dealerskej a ilegální život - přiznává se tam k pašování, vraždám atd. Jako sorry, ale celý tohle mně přijde tak absurdní a nepravděpodobný (proč by se drogovej boss měl přiznávat k takovým svinstům?!), že ten film v mých očích jen upadal. A závěrečný rozuzlení taky není žádná pecka, takže po slibným úvodu už nepřijde nic zásadního, co by kredit filmu zvedlo. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na černošskej film s jednim bílým to vůbec nebylo špatné :).Mělo to fungující potemnělou atmosféru,povedenou pointu,slušné herce,i rázný spád.Moc mě sice neoslovily etapy ze života King Davida,ale vyloženě ubíjejícími také nebyly.A možná kdyby autoři ještě více přitvrdili(hodně scén zůstalo na půl cesty) a většině postav dodali tu správnou šťávu,šlo by o výborný drsný pouliční thriller.Ale v zásadě mě i tak Never Die Alone dost mile překvapilo a bavilo. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc je když od filmu nic nečekáte a dostanete velice slušnou a u tohohle filmu se nebojím říct i "áčkovou" zábavu. Celej film je dost ponurej a k tomu dost přispívá i to, že se skoro celej odehrává v noci. Kamera je zajímavá. Herci docela dobrý (stejně je pořád tma, tak nejsou moc vidět). DMX dělá hlavně sveřepý ksichty a ty mu jdou takže se do té role fakt hodí. Další velký klad je jeho nemorálnost, to se mi opravdu zamlouvalo, že to byl vlastně fakt hajzl. Nečekaně dobrej film. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama