Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (118)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

... a kdyby to mělo 8 dílů po 45 minutách, mohla to být parádní zombie jízda za plný počet, jenže Korejci řekli née a tak tu máme parádní rozjezd, který v polovině ztratí dech a přešlapuje na místě. Závěr sice uspokojí, ale našlápnuto to mělo do jiných výšin. Ale určitě větší spokojenost než s nedávným Hellbound (Peklo). 7/10 ()

Reklama

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Mierne Spoilery: To, že po tomto kúsku od Netlixu skočím ako Gwi-Nam po Na-Yeon bolo jasné už niekoľko týždňov pred tým, ako to vyšlo. Otázkou zostávalo, či ma to bude baviť rovnako, ako hrať hru na Slepú Babu s tunajšími fešákmi. A musím priznať, že to snáď bola ešte trochu väčšia zábava ako som čakal. Kórejci opäť ukázali, že sa neboja experimentovať zo zabehnutými žánrovými klišé (nôž na konci 4. epizódy bol príjemné prekvapenie) a tak nám po prostredí vlaku naservírovali akademickú pôdu. Ďalším nádherným prekvapením, ešte z traileru, bola veta "It's Train to Busan", ktorá nabádala ku prvému počinu vedomému si o existencii zombie. Emocionálne chvíľky (milujem sekvenciu v 7. epizóde medzi Hyeok-Suom a Nam-Rou) strieda úžasne natočená akcia (pre boha tá jedáleň na jeden záber v druhej epizóde bola excelentná) a celé je to podmaznuté výbornou hudbou. Tých superlatívov je tu naozaj na rozdávanie a dúfam, že All Of Us Are Dead dostane druhú sériu, kvalitatívne vyrovnanú Cheong-Sanovmu kuraťu. Celkovo za mňa teda ide o jeden z najlepších zombie projektov (to hovorí človek ktorý miluje The Walking Dead) a celkom určite toto ide do mojej top 10. Zaslúžených 97%, 5*. Btw: Názov is a fucking lie. Zomreli len tí, ktorých som mal rád. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Teprve začátek února a už tady máme vážného nominanta na nejpřehodnocovanější seroš roku.. Netflix asi po nečekaném (a blbě vysvětlitelném) úspěchu Squid Game prostě rychle hrábnul do korejského špajzu a vytasil něco s jistým potenciálem, co půjde s troškou hajpu hezky podojit... Úplně blbý to není, ale 12 dílů je tak o 50% více než by to potřebovalo.. Když zombíci ve škole, tak asi radši japonskej animák High school of dead.. když zombíci v koreji, tak určitě radši Kingdom.. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcel som moc uverit, ze hlavna linia po prvej epizode sa bude uberat takym smerom v akom sa to dialo este na konci tretieho dielu. A to je maximum casu, co som pri tejto stupidite schopny este investovat a dufat v nejaky logicky zlom. :) Jasne sa ukazalo, ako sa nase, emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka, budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu a neuveritelnu teatralnost. Dufam, ze divak, ktory videl jediny korejsky serial, Squid Game, ktory vdaka netflixu oslovil americkeho a europskeho divaka, napriek svojej priemernosti a ziskal taky hype, nebude opantany tymto hlbokym podpriemerom. Myslim vsak, ze prave to sa stane. Ze to budu prave tie "sexy" studentske rovnosaty, co v nom prebudza tak silnu afinitu. :) Neodporucam. Kazdy, kto videl aspon par korejskych serialov a nie len ten vyhajpovany, uzna, ze toto je ozaj velmi slabe. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama