Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Zpocatku velice solidni (chtel jsem napsat slusna, ale to opravdu neni to spravne slovo) zabava blizici se poetice nezavislych flakacskych komedii, ktera se s postupujicim casem cim dal vice zvrhava v prevahu spravnych hodnot (rodina, americka justice), coz by se dalo odpustit, pokud by to nebylo znazorneno tak strasne naivnim zpusobem. Adam Sandler a Joey Lauren Adams nicmene podavaji povedene vykony, dohromady jim to spolu slusi a castecne davaji zapomenout na velkou nepravdepodobnost vzniku cehokoliv mezi jejich postavami. ()

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

Reklama

Lukas.Hutter 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných filmových znalců, kteří se poté plácají po stehnech smíchy u Slunce seno považuji tento film za velmi povedený. Celkově mám rád filmy se Sandlerem. Neříkám, že vždy plní účely komedie. Velký táta si ani nemyslím, že se pokoušel být vtipný. Úspěch tohoto filmu chápu, protože se jedná o velmi příjemný rodinný film, kde je hezky vidět, jak ten kluk vlastně spíše pomohl svému adoptivnímu otci dospět. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

pravdou je, že filmů s podobným námětem tady bylo už dost, ale rozhodně nemůžu řict, že sem se u nich bavila víc. nebo míň. u každýho jinak a tenhle mě bavil dost. a to sem ho viděla pro jistotu víckrát, jestli náhodou nejsem poblouzněná momentální situací. bavil mě vždycky. a na sandlera musím říct, že mi tam docela sednul, takhle si ho klidně dovedu představit, bylo to přirozený. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)

Reklama

Reklama