Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to přímočaré, je to strašně moc předvídatelné a tahle komedie moc ničím nepřekvapí, jenž Sandler u mě zase dokázal, že zvládne komedii s rodinným poselstvím. Já mu to prostě věřím, ať už je jakýkoli, ať už se, jak moc chce, opakuje. Navíc malý Ben z "Přátel" mi připomněl ten skvělý seriál. No jo, Adam Sandler je moje slabina. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mne opět překvapil. Zahrál vcelku vážnou roli, utáhl celý film s přehledem sám a ještě je autorem scénáře. Povedlo se do filmu vrazit dobré dialogy, takže film šlape jak hodinky. Samozřejmě, máme před sebou takového amerického "Kolju", takže je třeba počítat se značnou dávkou romantiky, ale ta je spolehlivě odlehčovaná humorem a nadsázkou, takže v momentě, kdy už to začíná být nechutně sladké, tak se stane něco hnusného. Dobrá rodinná komedie. 80% ()

El_Koko 

všechny recenze uživatele

Fanouškem tohoto filmu jsem se stal ještě daleko dříve, než jsem se stal fanouškem filmů Adama Sandlera. Viděl jsem ho poprvé tehdy, kdy jsem byl jen o pár let starší než Julian, a teď, ve věku někde mezi ním a Sonnym se k němu vracívám stále radši. Není to jen přihlouplá komedie plná čůrání na podlahu a přikrývání výsledného produktu novinami, je to milý film o chlapíkovi, který se bojí zodpovědnosti a dospělosti. Tím,kdo mu pomáhá překonat strach z překročení linie mezi bezstarostným vyspáváním mládí a brzkým vstáváním do světa plného kravat a povinností, světa dospělých je malý Julian. Upřímný herecký výkon dvojčat Sprousových snese srovnání s ranými rolemi Tomáše Holého, který v té době vlastně ani neměl ponětí o tom, že hraje, a to samé se dá říct, v tom nejlepším smyslu slova o herectví hlavního dětského hrdiny Juliana. Jasně, pětka jako taková to není, ale za mě nostalgická pětka jasná. A za ostatní myslím příjemná oddychovka jak dělaná pro ty, kterým se taky nechtělo nebo nechce dospět. Zkuste se nad tím zamyslet trochu jinak, než se všichni udávíte pos*nejma zlatejma malinama. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler alias Sonny dostane do rukou miniaturního človíčka, o kterého se musí na pár dní postarat a brzy mezi nimi vznikne pouto, které se nedá rozbít ani dědulou z úřadu. Kaluže moči jsou tu na denním pořádku a i když se zdá, že všechno dokážou vyřešit kusy papíru, tak se tu najde čas i na vážnější notu, které nekazí ba naopak dotváří příjemný dojem z filmu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • V soudní síni se advokát pana Brookse jmenuje Ted Castelucci. Teddy Catellucci je jméno skladete tohoto filmu. (HappySmile)
  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)
  • Arthur Brooks je pojmenován po producentovi Adama Sandlera Brooksi Arthurovi, který produkoval všechna Sandlerova alba a také soundtrack k tomuto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama