Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

Reklama

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto odviazanie som potreboval. A i keď príbeh filmu nemá veľké ambície a je vlastne z tých priemernejších, pohľad a štýl tohto režiséra ho resuscituuje a v jeho rukách ožíva do skvelej kondície. V prvom rade ide o nevídanú rozmanitosť charakterov postáv, ktorých prepojenie stálo za to. A aby neostal len pri čistej šialenej uletenosti, frkne k tomu trošku správnej dávky drámy. Tento štýl sa mi začína pozdávať a myslím, že si DiCillovu tvorbu veľmi rád doplním. 80%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Denis Leary jako policajt, kterého bolí záda a Elizabeth Hurley jako zatraceně sexy masérka v příjemném nezávislém filmu s trochou kriminální zápletky a dvěma skvělými začínajícími spolubydlícími scénáristy, kteří dodávají komediální prvek jednoduchého ale inteligentního filmu. jako bonus Steve Buscemi v menší roli. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama