Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Opravdová blondýnka nebo Život v sedmém nebi, ale Tom DiCillo se silně tlačí do mé režisérské TOPten. Velmi vtipný scénář, Steve Buscemi ač ve vedlejší roli je opět nepřehlédnutelný, překvapí i Elizabeth Hurley - jedna z mála modelek, která hraje, a velmi vtipná vsuvka s dvěma kamarády píšícími scénář v červených kvádrech. Škoda jen, že se občas do humoru a nadsázky vloudí snaha o sociální a psychologickou sondu. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se na to snaží jít trochu jinak, než cestou zavedených schémat, takže hlavním hrdinou není neprůstřelný a neomylný superpolda, ale spíš smolař, který v rozhodující chvíli selže a to ho poznamená i při další práci. Navíc jeho hlavní konkurent v řadách policie nakonec projeví větší intuici v situaci, kdy je hrdina příliš citově angažovaný. Bouchači přináší řadu zajímavých postav, které tak trochu balancují na hranici komedie, kterou ale nikdy nepřekročí. Výsledkem je slušný, lehce nadprůměrný thriller, který stojí za vidění. Celkový dojem: 65 %. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

ja mam proste DiCilla vcelku rad, je to US nezavisly reziser, filmy ma fakt namakane, tuna ide o dalsi jeho pocin, ktory som si maximalne uzil. Buscemi hrat vie, Learyho som si pomylil s Willemom Dafoe, Elizabeth Hurley bola krasna, a myslim ze hrat moc nevie. Krasny film na sychrave jesenne popoludnie ked vonku pada dazd so snehom . 89 % ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama