Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (81)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě populárního Bohemian Rhapsody ani zde tvůrci nenašli klíč, který by z životopisného snímku učinil zajímavé (či snad dokonce strhující) filmové vyprávění. Učit by se mohli u Olivera Stonea (The Doors) nebo Baze Luhrmanna (Elvis). Zůstávají jen povinně odškrtané položky kariérních vrcholů, cudně naznačené životní pády...a ty písničky. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Existují dobrý hudební biopicy, který jsou skvělým reprezentantem svého subžánru. Existují však i špatný hudební biopicy, který jsou plný generických klišé a stereotypů, kvůli čemuž na svůj subžánr nevhrají moc pozitivní světlo.... no a pak je tu tenhle hudební biopic o Whitney Houston (jíž dodnes neodpustím vykrádačku songu od Dolly Parton), který krkolomně stojí někde mezi. Jde navíc o snímek který je natolik nevýrazný, že ihned upadne v zapomnění. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný hudební životopis, který jede na všech myslitelných klišé hudebních životopisů, ale ani s tím nejběžnějším základem nedokáže pracovat. Tomu filmu chybí prakticky všechno spádem počínaje a energií konče. Ty skoro 2,5 hodiny mají pocitově spíš tak čtyři. Podobně jako u Respect o Arethě Franklin se  tady jen opatrně klouže po povrchu a když už směřuje k tomu, že by se měl byť jen opřít o nějakou kontroverzi, či snad jít víc do hloubky, okamžitě uteče jinam. Pokud bych si o Whitney přečetl na Wikipedii, dozvěděl bych se víc a nejspíš by to bylo i záživnější...40% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se nádherně podařilo převést na plátno ten božský dar, který Whitney měla, i její cestu životem. Beru to jako krásnou poctu této jedinečné zpěvačce. Kdo neměl styl Whitney rád, těžko může očekávat že bude filmem nadšen. Hudba zde hraje prim a zvuk v kině nic nenahradí, takže za mě skvělý zážitek. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabota. Absolutne to nevyuziva potencial ziadnej temy, ktore sa ponukali (a nebolo ich malo). Dlzka priserne prepalena a filmarsky uplna slabota. Posobi to uplne beckovo/televizne. Ako keby sa nejaka Hallmarkovina omylom dostala do kin. Nastastie to hore taha hudba a to, ze skutocny zivot Whitney bol zaujimavy. Bohemian Rhapsody (ktory bol podobne nekonfliktny, no remeselne vynikKuci a strhujuci) je uplne ina liga 5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama