Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po konci druhé série: Cesta ven je nejzábavnější v epizodách, kdy na diváka bezmyšlenkovitě háže jedno mystérium za druhým. Výsledný záhadologický pelmel je sice naprostá fantasmagorie, která ale dokáže jakž takž pobavit. Výrazně horší dojem zanechávají výplňové epizody, v nichž tvůrci řeší vztahy mezi postavami. Herci jsou totiž přinejlepší průměrní a scénář sestává jen z velmi basic dialogů, takže cokoli rádoby dramatického se tu odehrává, nemůže nikoho zajímat. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo už tu bolo. Mesto z ktorého sa nedá uniknúť, beznádej, nelogické chovanie postáv,  cieľovou skupinou budú zrejme tínedžeri. Hodnotenie pendluje medzi 1-3*, po silných momentoch sa opäť nič hodiny nedeje, aby na konci ostal otvorený záver. Počas druhej série som tomu chcel dať 1*, no nečakaný koniec priniesol trochu zmeny a dávam 2*, i keď 90% času bola nudná vata. Uvidíme, čo nás bude čakať v ďalšom kole... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začátek slušný s poutavou a vtahující atmosférou. Zapadlé "mrtvé" městečko má dostatečně silnou atmosféru na to, aby dokázalo diváka vtáhnout. Bohužel, jak začne strašení, jde to z kopce. Napětí mizivé, bubáci bez děsu a jak se začnou rozvíjet jednotlivé charaktery a tvůrci se pokusí o light verzi Walking dead, všechno je špatně. 2* za snesitelné první dva díly a slušnou řemeslnou kvalitu. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Momentálně nejzajímavější seriál. Samozřejmě hlavni devizou je inspirace Lost a walking dead. Pro tajemno v pozadí není třeba vysoký rozpočet, přesto divakova představivost akceptuje nastoleny řád a strach z neznámého. Urcite pomáhá i notna brutalita krvavých útoků na uvězněné obyvatele města. Ma to svoje mouchy, ale nic lepšího momentalne není. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Bojím bojím, že by mne mohli čekat další Lost a  já se tak v dalších řadách ztratil a nudil. Hodnocení první řady dávám tedy malinko nižší než by si téměř permanentní vybíjená, která docela řízně zpestřuje krindypindy a ajakožetajemno zasloužila, bych pak v dalších letech nemusel nijak radikálně přehodnocovat. ()

Galerie (396)

Zajímavosti (2)

  • Na vnitřních dveřích v domech kolonie visí kříže vzhůru nohama. (Kailo)
  • Kulisy města byly pro seriál postaveny speciálně v North Beaver Bank v Novém Skotsku. Místo známé jako Beaver Bank Villa má dlouhou historii a před mnoha lety zde byly obytné jednotky, obecní úřad, hasičská stanice, škola, kostel, obchod se smíšeným zbožím atd. (vše bylo zbouráno v roce 2004) – místo sloužilo pracovníkům nedaleké vojenské radarové základny, jež fungovala v 50. a 60. letech 20. století. Zůstaly jen dlážděné ulice a příjezdové cesty, na nichž bylo postaveno falešné městečko. (Kailo)

Reklama

Reklama