Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Mix dvoch seriálov. Ztraceni, ktorých niekto hodil so sveta Živí mrtví. Veľmi dlho sa mi nestalo, že by mi samotní herci natoľko dokázali pokaziť dojmy. Céčkové obsadenie, ktorému kraľuje Harold Perrineau, ktorý mal svojich 5 minút slávy práve v seriálu Ztraceni, ako jedna z veľa vedľajších postáv. Zápletka pôsobí zaujímavo. Problém však nastáva v jej dávkovaní. V podstate všetko hlavné sa dozviete v prvom diely a rozvinutie, nová namotávka, príde až v poslednom. Medzičas je vyplnení každodennou rutinou, nič nerozvíjajúcimi (dej, postavy) dialógmi. S lepšími hercami a s menším počtom dielov by dojmy určite vystrelili, ale dostal som, čo som dostal. Ak máte chuť na niečo nenáročné, dopredu jasne béčkové, ale zároveň dobre zvládnuté, tak skúste radšej seriál Agresivní virus (2014). ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud ujíždíte na seriálech, kde 80% času si někdo povídá o kokotinach (ve 20% servíruje otázky a wtf momenty) a s poslední epizodou se naprosto nic nedozvíte, tohle je seriál pro vás. Jako bonus budete snášet nekonzistentní svět co se ani neumí držet vlastních pravidel. Samozřejmě, že scenáristé vědí, že těch otázek je hromada a nedávají smysl (dokazuje to seznam na zdi v jedné z epizod), proto přináší občas vysvětlení na úrovni “kde se vzal tu se vzal”. Nebo “tak to prostě je”. Považuji to za výsměch divákovi nejhrubšího zrna. Podrobněji je to zoufalství popsané u jednotlivých epizod. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál o tajemném místě městem bych to nenazval spíš vesnicí. Kdy přijíždí lidi co jim cestu zkříží padlý strom a už není cesty ven. A do toho se nesmí ocitnout za tmy mimo dům či auto a ještě musí být hodně chráněni, aby přežili. Celé je to hodně napínavé a pořád nám toho tvůrci moc neřekli, přesto postupně ukazují a různě se vyvíjí to co se tam děje. Lidé hodně umírají, ale vždy se objeví nový. Co mě vrtá hlavou že za celé dvě série je tam jednou jedinkrát ukázaný mobil a to si tam na tom pouští hudbu. Ale proč kdykoliv tam někdo přijede ne zkouší volat či internet (samozřejmě že by nefungoval , ale určitě by to zkoušel) a přitom by tam měl každý nový mít mobil tablet či notebook. Těším se na další sérii. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

To, že film naláká hned první epizodou, je jasný. Podobně mysteriózní jako lost, v průběhu první, ale i druhý série se toho tajemnýho stane tolik, ale bez odpovědí. To mě vlastně i štve nejvíc, každá postava si řeší to svoje, kolikrát to ani nevyřeší do konce a scénáristi nám tam sypou další a další hádanku. A místo toho, aby se řešil danej problém, tak to plněj zbytečnýma dialogama viz. další série The Walking dead. Dle mýho názoru vymýšlí každou epizodu postupně, vůbec nevědí co s tím dál a jak to jednou skončí, prostě to budou natahovat donekonečna. Nicméně ještě 3. sérii tomu dám a očekávám aspoň pár odpovědí. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo už tu bolo. Mesto z ktorého sa nedá uniknúť, beznádej, nelogické chovanie postáv,  cieľovou skupinou budú zrejme tínedžeri. Hodnotenie pendluje medzi 1-3*, po silných momentoch sa opäť nič hodiny nedeje, aby na konci ostal otvorený záver. Počas druhej série som tomu chcel dať 1*, no nečakaný koniec priniesol trochu zmeny a dávam 2*, i keď 90% času bola nudná vata. Uvidíme, čo nás bude čakať v ďalšom kole... ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama