Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Mysteriózne seriály mám rád a tento sa neštíti ani nejakej tej krvavej scénky, takže som aj celkom spokojný. Najmä prvá séria bola dosť zábavná a napínavá, takže tá si tie slušné 4* aj zaslúži. Druhej sérii som už však nedokázal venovať takú pozornosť napriek navýšenému množstvu fantasy prvkov - zdalo sa mi to už moc prekombinované a záverečný "cliffhanger" neprekvapil. Ešte si rozmyslím či sa do tretej série pustím, ale v každom prípade nemôžem povedať že by to bolo zlé. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začátek slušný s poutavou a vtahující atmosférou. Zapadlé "mrtvé" městečko má dostatečně silnou atmosféru na to, aby dokázalo diváka vtáhnout. Bohužel, jak začne strašení, jde to z kopce. Napětí mizivé, bubáci bez děsu a jak se začnou rozvíjet jednotlivé charaktery a tvůrci se pokusí o light verzi Walking dead, všechno je špatně. 2* za snesitelné první dva díly a slušnou řemeslnou kvalitu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud ujíždíte na seriálech, kde 80% času si někdo povídá o kokotinach (ve 20% servíruje otázky a wtf momenty) a s poslední epizodou se naprosto nic nedozvíte, tohle je seriál pro vás. Jako bonus budete snášet nekonzistentní svět co se ani neumí držet vlastních pravidel. Samozřejmě, že scenáristé vědí, že těch otázek je hromada a nedávají smysl (dokazuje to seznam na zdi v jedné z epizod), proto přináší občas vysvětlení na úrovni “kde se vzal tu se vzal”. Nebo “tak to prostě je”. Považuji to za výsměch divákovi nejhrubšího zrna. Podrobněji je to zoufalství popsané u jednotlivých epizod. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

S tím plným hodnocením asi trochu přehráním, ale já tyhle mystery kusy, kde jsou monstra, nějaká ta krev a tlak na skupiny lidí, miluju. A zas tolik jich není. (Nebo je?) From toho vlastně moc neřekne a hromadí jednu záhadu na druhou, doplní klidně i nějakým mindfuckem a vodí si vás, kam se mu zamane, aniž byste jakkoli věděli, oč v zapadlém minitownu, z něhož se nedá dostat, jde, ale mě tyhle rozdaný karty a celá partie vcucly. ()

Galerie (396)

Zajímavosti (2)

  • Na vnitřních dveřích v domech kolonie visí kříže vzhůru nohama. (Kailo)
  • Kulisy města byly pro seriál postaveny speciálně v North Beaver Bank v Novém Skotsku. Místo známé jako Beaver Bank Villa má dlouhou historii a před mnoha lety zde byly obytné jednotky, obecní úřad, hasičská stanice, škola, kostel, obchod se smíšeným zbožím atd. (vše bylo zbouráno v roce 2004) – místo sloužilo pracovníkům nedaleké vojenské radarové základny, jež fungovala v 50. a 60. letech 20. století. Zůstaly jen dlážděné ulice a příjezdové cesty, na nichž bylo postaveno falešné městečko. (Kailo)

Reklama

Reklama