Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hřích první nás zavádí do baletní školy, kde je zavražděna učitelka. Mezi podezřelé patří nevěrný manžel, psychopat, zhrzený nápadník a motiv může mít každý z nich... (Česká televize)

Recenze (4)

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Opět další z Kleinových nesmyslně překombinovaných detektivek. Adamovou nahradila Dášenka, ale hloupé je to stejně. Proč ta učitelka čekala až všichni odejdou a nechala se v budově zamknout? Chování detektivů při zákroku, kdy u odemčených skleněných dveří pózují jako kdyby za nimi měl být vrah a vůbec celkové pojetí tohoto seriálu je strašné. Navíc vůbec nebylo řečeno proč vlastně ten ředitel učitelku zabil a to usvědčení, to by jim fakt neprošlo, to si může vymyslet jen Klein nebo poručík Columbo, který taky někdy používá takové rádoby důkazy s kterými by je každý soud  poslal do někam. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděla jsem před lety, vraha jsem si nepamatovala. Ale dal se snadno odhadnout. Ten, kdo se chová podezřele a navíc je to protivný týpek (Trávníček) to určitě nebude. Že by inspirace Poirotem? Zahajský si sezve v závěru podezřelé a vše vysvětlí, aby nám bylo jasno.  (Zahajského vždycky ráda vidím, bez Veškrnové bych se obešla.) ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podle mne dost slabé. Zavražděná se chová naprosto idiotsky,  vrah taky, protože maskování loupeží peněz je riskantní, co kdyby se schovala ve sklepě? A jaký měl vlastně motiv, nějak mi to uniklo. Bál se manželky a co? Finta s neexistujícím dopisem je taky hodně provařená. V tom je myslím hlavní problém tohoto sequelu - ono pan Škvorecký toho měl hodně načteného a byl spisovatel, tady to chybí, pan Klein zdá se sice nějaké detektivky viděl, ale zápletku udělat není sranda, to není jako tady pejsek a kočička a dort. . Pan Hanzlík myslím v podobném omylu přišel o dost peněz.  Překvapuje mne, jak podivně a slabě tady hraje Ivan Trojan, nevím, jak toho pan režisér dosáhl. Výměna průměrné herečky, ale krásné ženské paní Adamovské stejně herecky slabou paní Veškrnovou, která ale tak pěkná není a navíc její zpěv je skoro jako můj kdysi na základce taky neprospěla. Ano, Zahajský se Šťastným k sobě ladí dobře, abych zase neupřel lepší místa. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný díl, velmi slušný úvod druhého cyklu. Kriminalistická dvojka Šťastný a Zahajský je dost sympatická, minimum prostoru pro nesympatickou Veškrnovou taky potěší, slušné vyšetřování i dost výrazní podezřelí tu jsou. Jen ten motiv mi není úplně jasný - jestli šlo o tu učitelku, tak co ten motiv s penězi jako krytí? Chci říct, jestli peníze byly jen záminka, tak jak mohl mít vrah jistotu, že oběť bude zrovna v místnosti, kde měly být peníze uloženy? A co vlastně paní učitelka pachateli provedla - že by taky odmítnutý nápadník? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama