Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek a čtenář všech knih jsem logicky nemohl být uspokojený vycmrndlým Tomem Cruisem. Tohle je jiná káva. Toho maníka si prostě každý všimne jen někam vejde. Osamělej obrovskej chlap bez zavazadel, přesně podle předlohy. Navíc kvalitně natočeno, dobře obsazeno a je to napínavě vyprávěný příběh. Hlavní hrdina je zahraný uspokojivě, moderní doba včetně mobilů je do v podstatě prvního pětadvacet let starého dílu naroubována citlivě, kdo by byl taky dneska zvědavý na to, jak hledá drobný na telefon. Já můžu jen volat " Točte točte!" ()

cross 

všechny recenze uživatele

WTF? To mělo být jako co? Stupidní seriál se spoustou nelogičností a chyb, umělým (ale suprově nabušeným) hrdinou a velmi televizním zpracováním. U posledního dílu jsem reálně uvažoval o jedné hvězdičce a opravdu by mě zajímalo, proč má tahle blbina tak vysoké hodnocení.... a to jsem fanouškem akčního stylu 80. a 90. let... Velké zklamání! ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Když vidlákov v americké Gruzii navštíví milovník hudby zvící kvalitně vykrmeného bizona, místní ortoped a patolog zapíší mnoho přesčasových hodin a domorodci mohou z fleku odhlasovat vyškrtnutí první slabiky z názvu osady, neboť onen vytáhlý cizinec rozpoutá v jejich ulicích plnotučná Jatka. Rýčr 2.0 byl z krpatého skutra konečně řádně knižně apgrejdován, mirkodušínovský je tak akorát, aby to nesralo, fyzioterapie v jeho podání vypadá obstojně, symbióza s tvídovým chlapíkem z Harvardu tomu všemu dodává vyvážený badymůví šmrnc a vůbec to celé slušně odsýpá a baví. Ergo příjemné seriálové překvapení, u něhož rozhodně nepohrdnu nášupem. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"MYSLÍM, ŽE NAJDU VŠECHNY ZODPOVĚDNÉ A KAŽDÉHO Z NICH ZABIJU." A Alan Ritchson má postavu a kukuč přesně na to, aby tato slova nebylo možné bráti na lehkou váhu :-) Nebylo to věru vůbec zlé (a to patřím k fandům Reachera v podání Toma Cruise, byť Ritchson odpovídá knižnímu popisu asi přeci jenom lépe), nepřišlo mi to nějak zvlášť náročné na produkci, o to větší respekt nad tím, jak kompaktně se to celé na poměrně velké ploše 8. dílů prezentuje. Snad až ten závěr bych možná trošku zintenzivněl... Další nášup bych si klidně dal s předstihem a budu jej vyhlížet. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejvěrnějších adaptací, jakou jsem kdy viděl. Když už odchylky, tak buď smysluplné pro seriálový formát (dřívější zapojení staré známé), nebo nutné pro aktualizaci děje (přeci jen je předloha z roku 1997). Celkově vzato ale ohromná spokojenost, kdy jedinou výraznější kaňkou je finále, které stylem natočení vypadalo jako něco, odkud by ve zpomaleném záběru na motorce měl odjíždět Reno Raines (o prohřešku, že nejlepší kill v něm nemá Reacher, nemluvě). Ale vzato kolem a kolem velká paráda. Jako milovník předlohy můžu bejt spokojenější jen tehdy, pokud začnou točit dvě série ročně, aby Richtson za dekádu stihl všechny knihy. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)
  • Oscar Finlay (Malcolm Goodwin) řekne o Reacherovi, že měří 6' 4" (193 cm). Reacher ho razantně opraví a uvede 6' 5" (196 cm). Alan Ritchson ve skutečnosti měří 6' 2" (188 cm). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama