Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (206)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost by tomu jen prospěla. Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké. A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillerma z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10 //// Série 2: Nuda. Tohle byl evidentně one-hit-wonder s první sérií, kterou vedle Hulk-smash Reachera táhly hlavně hrozně fajn vedlejší postavy a přímočarý komorní příběh. Škoda že v téhle sérii z nich zůstal už jen ten Hulk. 5/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádnej hovaďák Reacher. Postava Lee Childa, kterou nelze zapomenout. A to, i kdybych četl jen první díl serie - Jatka. První řada seriálu se drží této první knihy a hlavně ze začátku se drží hodně věrně a je to prostě bomba. Kdybych v prvních třech dílech většinu scén předem neočekával, byl by můj dojem ještě lepší. A to jsem četl knihu před minimálně patnácti lety. U druhé poloviny už jsem ale tak často pocit neměl, že bych dění v seriálu již četl. Navíc, i když byl nějaký díl nadprůměrný, přišla nějaká blbost, která dojem z celého dílu srazila do průměru. I tak se ale těším na další serie a znovu se pouštím do knih. Nachystal jsem si prvotinu Jatka a potom některý z 20+ dílů série. Druhá řada vychází více méně stejně jako ta první. První dva díly jsem z knihy znal a byly hodně věrné. V pozdějších dílech jsem měl opět pocit, že bylo v knihách jinak. Občas něco, co mi k postavě Reachera úplně nesedlo, ale pořád dobrá akční nálož. V druhé řadě se opět celkem vyvedly postavy okolo. A to jak ty záporácké, tak ty kladné. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Reklama na televizní devadesátky v plné parádě. Kráčející skála meet Starsky a Hutch. Možná to odpovídá předloze více než dva filmové díly s Cruisem, každopádně filmy mě nadchly víc. Vyzdvihl bych suché vtípky na Reachera a trochu té deduktivní chytrosti. Avšak v Alanovi Ritchsonovi pořád trochu vidím Thada Castla. 2.: Udržuje si to standard, příběh nenadchne, nezklame, na seriálový počin to stále ujde. Jen se prohodilo spoustu postav a na třetí sezónu asi opět prohodí. (hodnocení za 1.-2. sérii) ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Trvalo jim jen čtyři epizody, než se spolu vyspali. Nečekané... Reacher na mě působí všemi dojmy. Jde vidět, že se jedná o vysoko-rozpočtový seriál, kde bylo investováno mnoho peněz do r-kové akce. Ale nějak moc jsem tu Reacherovo super-inteligenci vůbec nekoupil. Prostě na mě nemá charisma, i přesto, že v Titans byl dost super. Je tu pár slušných zvratů, smutných záležitostí, ale v podstatě se hlavním postavám nic závažného nestane. Taky mě štvalo, že kdykoliv je potřeba nějak vyvrcholit scénu, scénárista se chopil jediné věci, a to tak, že postava X dá někomu přes držku. Takže situace, které by šlo vyřešit mírumilovně jsou místo toho překonány bezmyšlenkovitým fackováním. Reacher na sebe nechce upozorňovat, a i přesto se v nějakém bistru popere s pěti namakanými burany. Takových ''řešení'' je tu spoustu. Takže jo, akce super, ale to ostatní, nic moc. Herecké obsazení je ale dost dobré, a jsem rád, že Malcolm Goodwin si po iZombie našel další byznys. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

První kniha Lee Childa "Jatka" v seriálovém podání? Pecka. Dobře obsazeno ( takhle bych si Reachera z knihy představil). Přestože nemusím mít všechno přesně podle knihy, tak tvůrci se jí, až na několik odchylek, drželi dost věrně. Včetně maloměšťácké atmosféry a kupících se mrtvol. Tohle se mi moc líbilo. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Oscar Finlay (Malcolm Goodwin) řekne o Reacherovi, že měří 6' 4" (193 cm). Reacher ho razantně opraví a uvede 6' 5" (196 cm). Alan Ritchson ve skutečnosti měří 6' 2" (188 cm). (Rominator)
  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Dle prvního oficiálního traileru je zjevné, že děj první série přímo vychází z děje první knihy Lee Childa o postavě Jacka Reachera, a sice knihy „Jatka“ z roku 1997. (Thommy91)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama