Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zásah na nejvyšší úrovni převrátí Saulovi život naruby. Sonda za silných emocí a velkých očekávání vyrazí do vesmíru a lidstvo čeká značně nejistá nová éra. (Netflix)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále funguje v záverečnej štvrťhodinke, keďže sa deje presne to, k čomu to celé posledných pár epizód smeruje, avšak dovtedy sa zameriavame na postavu a jej dilemy, ktoré by sa dali vyriešiť v jednej minúte. Načo potrebujeme vidieť, ako Saul s okolím komunikuje ohľadom svojho poslania, keď ide stále o to isté. Argumenty z druhej strany ale nepadnú. Záver je pomerne prekvapivý, veci sa totiž v druhej sérii musia ubrať iným smerom, akým sa všetko vyvíjalo. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Tak už víme i to proč jsme osm dílů sledovali vyhulence. Ambiciózní schodiště selže, dalo se čekat něco jiného? Pokud chtěli aby Saul umřel proč s ním nerozjebali letadlo, když letěl do OSN? Na konci jasně ukázali, že to pro ně není problém. Pro to asi sniper mířil do vesty a né na hlavu oni chtějí aby byl ten Meditátor. Jinak přirovnání k hmyzu sedí. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě minuty navázaly dějově na konec páté epizody, pokud jde o děj předlohy. šestá, sedmá a většina osmé epizody s dějem předlohy nijak nesouvisely. Neříkám, že poslední epizoda nebyla lepší než dvě předchozí, ale v podstatě nebyla o ničem. Celá tato série byla bez četby knihy zcela nelogická, s četbou knihy ... ne, nebudu komentovat. A asi nebudu dva roky vyhlížet pokračování. A nevím, jestli budu pokračovat v četbě dalších dvou dílů trilogie. Recenze píší, že jsou lepší než díl první... ale bojím se, že to bude zase stejné. Uvidím. Teď si půjdu pustit něco pozitivního a aspoň trochu logického. Hm. Jen mne nějak dnes nic nenapadá. No, asi to vyhraje dva roky starý záznam evropského poháru v lezení :-) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že jsem dal (zatím) 4x ze sedmi epizod odpad, nemám naprosto iluze jak tohle dopadne… a nespletl jsem se. Jako trosky těch atomovek se poděli kam že je sonda netrefila? A jako kdy měli čas rozmístit “po cestě” 300 atomovek!? Jako bonus, posledních pár minut potvrzuje idiocii celého konceptu. Pokud budou chtít, vyřeší si kohokoliv lousknutím prstu a nepotřebují žádné střelce ani auta na dálkové ovládání. ()

whack

všechny recenze uživatele

„Nesnášíme hmyz. Už dlouho se ho snažíme zbavit. Používáme pesticidy a sypeme do hlíny jedy, chceme ho sterilizovat. Plácáme ho a šlapeme po něm. Výsledek? Hmyz se nikam nechystá.“ Nie, to nepovedali ufóni, a nebolo to určite myslené tak ako to beriem ja; Trefný alegorický pohľad na vec. (Ufóni v tomto seriály tvrdia o nás, že sme hmyz - poznámka pre tých čo to nevideli). Touto sarkastickou poznámkou posledného dielu to celé aj mohlo kľudne skončiť :D ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama