Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Kamas 

všechny recenze uživatele

To bylo tak divný.. 🙂 Ale vydržela jsem se se zaujetím dívat a přemýšlela, zda to natáčeli jako vážně míněný horor a v polovině zjistili, že je To úplně blbý, tak to otočili do absurdně bizarní podoby, nebo to byla od začátku parodie, kde je v posledním díle inspiroval sám Tarantino.. Mimochodem Anna si sympaticky nalévala víno. ()

clara.bow 

všechny recenze uživatele

No, to je tak trochu útok na divákovu představivost a nebo inteligenci ...Kristen Bell je pohledná herečka, praštěnou a vždy v alkoholové rauši zahrála dobře, ovšem, nestačila jsem kroutit hlavou, humoru jsem tam moc nezaregistrovala až na to, že hl.představitelka měla pořád tendenci rozbíjet mísy s jídlem. Název dlouhý a proč to neříct blbý....návod jak konzumovat litry vína a slušně ujetá tragédka...nechybí tu nový trend černošský manžel a bílá dáma, jen mi chyběl nějaký homosexuální pár, na ten možná zapoměli. Takže hahahaha. ()

Reklama

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre urobená mysteriózna dráma. Krátka napínavá jednohubka, ktorú som dal na jeden záťah. (Môže obsahovať nepriame spoilery!) Príbeh je riadne zamotaný, každú chvíľu to vyzerá, že už bude dobre, len aby mohlo byť ešte horšie. Super atmosféra, fajn soundtrack a pekne spracované. Herecké obsadenie bolo tiež dobré. Prvé tri epizódy sa príbeh rozbieha, aby v ostatných išiel naplno. Žiadne hluché miesta, stále sa niečo deje a ten nečakaný záver, super! Veľmi milé prekvapenie na úvod roku 2022. Dá sa očakávať druhá séria. 5*. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Myslela jsem si, že vraha rozeznám hned po druhém díle, následně jsem si myslela, že už v sedmém díle mám jasno! Jenže nakonec osmý díl ukázal, že je všechno jinak. A lehce otevřený konec možná dává na snadu, že se bude jednat o pokračování?Každopádně super, Kristen Bell mám jako herečku moc ráda a tahle role ji sedla! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě velké zklamání. Tvůrci si s divákem hrají, ale takovým stylem, že to není příjemné, spíše z nás dělají blbce. Za mě palec nahoru hereckému obsazení, prostředí, Kristen obzvlášť, ale celý scénář a vyústění opravdu nic moc. Škoda. Hodní lidí tu píše o parodii, ale nepovedlo se... přišlo mi to až moc dobře zpracované, opravdu jo, ale proč to tedy bylo tak hloupé... :( ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama