Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

otík 

všechny recenze uživatele

Hodně prostá romantická komedie svým námětem podobná Neslušnému návrhu, jen držena na komediální rovině. Dva snoubenci odjedou do Las Vegas, kde se chtějí konečně nechat oddat, ovšem po prohře mnoha tisíc dolarů v pokeru musí snoubenka strávit víkend s na pohled příjemným, ovšem ve své podstatě velmi vypočítavým výhercem, známým hráčem a velkým boháčem. Následuje první zakoukání a naopak boj snoubence o snoubenku. Cage i Parker jsou zcela ve stínu žoviálního herectví Caana, který si zahrál něco jako mafiánce, jen hodnějšího a slušnějšího. Pobaví, ale ničím nenadchne. ()

Bilky 

všechny recenze uživatele

Komedia+Thriller??? Ako? Kde? No tu urcite ani nahodou! Mozno romantika s prvkami akcie ale urcite nie vtipna! Este k tomu toporne herectvo hlavnyx hrdinov a sablonovity scenar tahaju tuto nudu este nizsie. Jediny slusny vykon podava James CAAN a telo S.J.PARKER ;) Podobny namet aj ked trosku z inej strany ponuka aj NESLUSNY NAVRH a aj ked o hviezdicku vyssie tiez ziadna slava ale kopec nudy... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bohatě strávené líbanky se zamilovanému Nicolasi Cageovi trochu zvrtly v něco neočekávaného. Město hazardu lehko svádí na zcestí. Vidina rychlého zisku je velmi lákavá, ale ještě je tu nenáviděná prohra. Prohrát můžete cokoliv, nejen horentní sumu peněz, třeba i osobu, kterou milujete. Peníze se dají vždycky nějak oželet, ale s milovanou osobou už je to mnohem horší. Pak si uvědomíte, co opravdu můžete ztratit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká romantická komedie svůj potenciálně neotřelý námět využila jen ke střelenému bláznivému třeštění (NC se už tehdá pěkně vyřádil), nijak zvlášť vtipnému. Při bližším pohledu se všichni samozřejmě chovali značně pitomě, což mělo být součástí (pokerové, resp. pomrkávajícně "noirové") hry, avšak nedařilo se. Mladé SJP to tu ale opravdu slušelo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Taky vám to připomínalo snímek Neslušný návrh? Tak jenom pro srovnání: oba filmy se odehrávají v Las Vegas; v obou případech se mužská polovička daného páru zadluží, až to pěkný není; u obou se objeví starší osamělý milionář, který jim chce "pomoci" (ve skutečnosti chce samozřejmě tu ženskou); v obou případech se tomu ten pár podvolí, ale postupně si to začnou vyčítat a chtějí zpátky jeden druhýho; v obou snímcích hrají herečky, který nemám rád (D. Moore a S. J. Parker); tenhle film vznikl v roce 1992, Neslušný návrh 1993. Nicolas Cage taky zrovna neexceluje, takže není důvod dávat vyšší hodnocení. P.S.: ta pokerová hra byla hodně k smíchu, protože oběma hráčům přijde straight flush, u které je pravděpodobnost této herní kombinace (podle internetových zdrojů) asi 0,84%. To byl hodně velkej nářez!!! :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama