Reklama

Reklama

Red Rock West

  • Česko Red Rock (více)
Trailer

Obsahy(1)

Válečný veterán Michael marně hledá práci. S pěti dolary v kapse a prázdnou nádrží dorazí do chátrajícího Red Rocku, kde je majitelem baru považován za Lylea z Texasu, na něhož tu čeká práce. Michael využije příležitosti, ale příliš pozdě zjistí, že "práce" nemá nic společného s naléváním pití, ale s vraždou Wayneovy manželky Suzanne, za kterou dostane pět tisíc dolarů předem a dalších pět, až bude práce dokončena. Přesto peníze vezme a prozradí Suzanne záměry jejího manžela. Ta chladně zdvojnásobí nabídku. Michael opět vezme peníze, ale místo vraždy Wayna napíše dopis šerifovi, v němž odhalí vražedný plán. Když se poté pokusí opustit město, je kvůli autonehodě zadržen policií a zjistí, že šerifem je sám Wayne. Nabídne mu, že peníze vrátí, když ho nechá jít. Wayne se ho ale pokusí zabít. Michaelovi se podaří uprchnout, na útěku ho však porazí auto, které neřídí nikdo jiný než Lyle z Texasu. Michael se spojí se Suzanne a společně naplánují útěk, žena ale chce předtím vyloupit Wayneův trezor. Nebezpečná hra nabírá obrátky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dovolím si napsat, že tohle skoro filmu "U-turn" z oka vypadlo. Ten byl sice natočen později, ale já ho viděl dříve než toto. Když srovnám, toto je o něco slabší. Ale je to hodně dobrý thriller. Pana N. Cageho nemusim, ale zde hrál dobře. Dobrá atmosféra. Fandil jsem mu. Taková "one-man" show na plátně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Aneb takové: "S poctivostí nejdřív pojdeš." Válečný veterán, poctivec a gentleman se v městečku Red Rock zaplete do lokální krimihry křivého šerifa, jeho nevěrné manželky (na zabití) a pošahaného nájemného vraha. Perfektně zamotaný děj žel spíš jen tak proběhne kolem a přes snahu o řádnou "kovbojskou" stylovost úplně nevtáhne. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Malinko mi tento film připadl jako taková volná předloha pro Stoneův U-Turn. Celkově je to docela zajímavá podívaná s pozoruhodnou zápletkou, ale rozhodně nejde o nějak vynikající snímek. Manželský páreček Walsh-Boyleová působí trochu nevěrohodně a Cage se taky nijak nepřetrhl, aby ze sebe dostal více, než bylo v daný moment potřeba. Atmosféra je sice vystavěná docela slušně, ale jinak jde jen o lehký nadprůměr. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Hmmmm, jako u mě fakt dobrý! Nic jsem nečekal a film překvapil. Ano je to taková příprava na U-Turn. Zajímavý děj a zápletka, divák se ani chvilku nenudí. Jak moc nemusím Cage tak tady mi sedl a jako zkrachovalec, tragéd s jednou kapsou prázdnou a druhou vysypanou, který se omylem dostane k jedné "fušce" za spoustu peněz se mi vyloženě líbil. Red Rock West je nadprůměrná kvalitní akční zábava. Doporučuji ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Welcome to Red Rock“ Michael Williams nemohl vůbec tušit do čeho se řítí, když kývnul na tuhle nepřetržitou šichtu v tomhle jinak ospalém místě;) od této chvíle se totiž ocitá, jak na horský dráze. Džob ve kterým mu jde o kejhák, jistě není to, co si plánoval. Přední kola jeho starý káry by si to okamžitě mastili směr sever, jenže zadní se neodlepí, ani za pakl dolarů, jak kdyby tušili, že zdroj ještě zdaleka nevyschnul. A jen o prachy tady nejde.. Za vším hledej ženu, nebo neodbytného konkurenta. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • V úvodnej scéne je povedané, že Michael (Nicolas Cage) odjazdil 1,200 míľ. Eventuálne sa vo filme dozvedáme, že pochádza z Odessy v Texase. Vzdialenosť medzi Odessou a Red Rock vo Wyomingu je presne 1,212 míľ. (Real Tom Hardy)
  • Režisér John Dahl pomenoval postavu Dennisa Hoppera (Lyle) podľa svojej prvej gitary. (lepo)
  • Natáčanie prebiehalo okrem Arizony i v Montane, rodnom štáte Johna a Ricka Dahlovcov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama