Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Fish 

všechny recenze uživatele

Další vynikající britský komediální seriál. Je docela příjemné si nejdříve pustit jeden díl Pythonů a pak hned jeden díl Hale and Pace (Pozor, tato dávka humoru může být až smrtelná!:-)) Tihle dva tam sázej jednu vtipnou scénku za druhou, že prostě nejde vydržet se nesmát. Například: ,,Jste nervózní?", ,,Ne, nejsem", ,,A co teď, jste nervózní?":-) No akorát musím tomuhle seriálu vytknout, že bohužel nevydržel být tak výborný jako na začátku... Jinak by to bylo jasných 5*. Co se týče komediálních seriálů, na Velkou Británii prostě nikdo nemá! ()

KorenGeorge 

všechny recenze uživatele

Úžasný britský seriál. Suchý, vulgární, morbidní i ujetý humor. Skvělý český dabing v podání Jana Potměšila a Martina Veldy překonává jen překlad Petra Palouše (zejména u songů). I po několika shlédnutích jsou skeče vtipné, u některých mi smíchy téměř povolovali svěrače a kroutil jsem hlavou nad tím, jak tohle může někoho napadnout. Nejlepší fláky: Curly a Nige ve zverimexu, Dovolená s Quentinem rekreantem, Člověk, co nic nebere vážně, El Cojones, Skupina Oaday všechny scény s "opepříme". ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

"Trochu opepřit?" Další prostor pro exhibici skvělého britského humoru, který zbožňuji. Tentokrát tak trochu ve stylu Monty Pythonů, avšak s tím rozdílem, že na originál nic nemá, a také zde si to lze představit s dabingem, jenž je výborný i díky překladu Petra Palouše (Mladí v partě, Monty Python), ale i díky dabérům - Martin Velda (Pace) už nikdy u mě nebude jen tím, co čte v Simpsonových titulky a Ladislav Potměšil (Hale) ukazuje, že dabing mu narozdíl od jistých filmů či seriálů pomáhá, podobně jako u P.Rychlého. Dalších vět netřeba, další pětihvězdičková zábava, u které mě navíc potěšilo, že se ji ČT rozhodla opakovat. Oblíbené scénky: Tarantinův restaurant, Jorkšírský dialekt, Hospodská rvačka... "Podívám, to čumíš na mě?" ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Občas velmi vtipné, občas se člověk jen uchechtne a někdy šel humor úplně mimo mě. Bohužel český dabing mnohdy zcela zabijí podstatu vtipu, založeného na slovíčkaření, mnohovýznamovosti nebo na dialektech, a sledování v originále vyžaduje dobrou znalost angličtiny. Svým charakterem bych Hale & Pace srovnal s Robot Chicken - dlouhé scénky prokládané těmi udérnými krátkými; a celkově oscilující mezi humorem dobrým a tím méně vtipným (hůře pochopitelným) Vcelku příjemná podívaná. (3* především kvůli vadám způsobeným dabingem a odlišným kulturním prostředí) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama