Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Welington 

všechny recenze uživatele

Tyhle dva šašky mohu vidět pokaždé. Je to plné srandy, vtípků a zvratů a je to prosáklé britským humorem skrz naskrz a krátké skeče daly vyniknout opravdové satiře, na které se Hale a Pace doslova vyřádili. Jedna z dalších, dnes již klasik, u které pevně doufám a modlím se, aby bavila dál a nepropadla se na smetiště dějin. ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Scénky této dvojice mají dle mého názoru nevyrovnanou úroveň, ale přesto mě většina jejich skečů pobaví. Mnoho situačních scének je opravdovou parodií a musím říct, že se mi často vybaví i reálná situace, která ve skutečnosti takto parodicky vyznívá. Největší bombou je v dnešní době legendární scénka "Čumíš na mě?", ta jakoby z absurdní reality vypadla. Často mě pak napadá jedno jediné slovo: trefné! ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Angličania by mali mať na humor monopol. Už od dôb seriálu Monty Python´s Flying Circus sa im darí robiť len tú najkvalitnejšiu zábavu. Gareth Hale a Norman Pace sú komici, ktorých humor sa občas pohybuje na hrane trapnosti, občas je nechutný, ale zásadne vás vždy dokonalo pobaví. Vo svojich krátkých scénkách tu parodujú snad všetko čo sa len dá. A robia to tak dokonalo, že naša bránica dostáva poriadne zabrať. Ja som tu fakt nevidel jediný skeč, u ktorého by som sa nezasmial. Veľkým atribútom seriálu je perfektný dabing pánov Potměšila a Veldu a hlášky, ktoré v češtine dostávajú ešte výbušnejší rozmer. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Totalni Britsky humor autorske dvojice jdouci ve stopach MPFC a Bennyho Hilla - squela zabava i kdyz ne pro kazdeho... ;]] Pravda jsou scenky slabsi, ale to uz se jaksi u TV serie da ocekavat - ale moc jich neni - jako v Gorodku ;]] Nostalgie: To cumis na me? Steeve - Franku - Steeve - Franku Ty - sem - hned! O Fidorku! Jste nervozni? Opeprit? A tady je jeden... a tady taky jeden... Vole Jade... Ahoj Johny, ahoj Billy, ahojka vsichni Rundu-na-me fobie Musis si nosit praci domu? ... Kdy bude DVD??? ... Bollocks!!! ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

-Jestli chcem přežít, musíme sníst chudáka Harryho. To přece nejde....-Proč? Nejsem mrtvej. - Ale si vážně nemocný. Vymkl jsem si kotník! - Seš bezva statečnej chlap. Půjdu se projít, hned jsem tu. Sbohem Harry. Tenhle seriál, jež táhnou na svých bedrech, dalo by se říci, pouze dva angličtí komici, stojí skutečně za to. Neuvěřitelné, i po letech neustálého opakování díle po dílu, se zkrátka všemu upřímně zasměji. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama