Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

PedroPo 

všechny recenze uživatele

"Abych v mládí nemasturboval, dával mi otec do čaje jednu věc. Můj penis." Je potřeba dodávat něco víc? Vynikající esence anglického humoru, která byla ještě povýšená českým dabingem. Od té doby vždycky když jedu taxíkem, musím se lehce usmívat, protože tahle profese je díky tomuto seriálu už navždy spojená s lehce vtipnýma strejcema (bez ohledu na věk a vizáž). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Byl jsem vyhraněný fanda Monty Pythonů. Před X lety jsem si rodinu britských komiků rozšířil o tyhle dva borce, nešlo to jinak. Čekat každý pátek na Hale and Pace se vyplatilo, i když jsem třebas pak usínal u nějaké dlouhé písničky. Ano, některé parodické kusy byly slabší, ale kdo chce permanentní kreč a hubu od ucha k uchu celých dvacet minut není normální. Něco jakoby i Monty Pythony připomínalo, ale tento pocit srovnávat mám posledních třicet let pořád, takže to neřeším. Týpkové jako Hale and Pace zanesli do archívů několik skečů nebo scének, chcete-li, podle kterých se jednou bude učit sranda. Na to vemte jed. Fór za všechny. Mojí dceru jsem pojmenoval Nebe, protože v době početí jsem se díval do nebe. Svojí dceru jsem taky pojmenoval v době početí, jmenuje se: "Uuuughhháááá." ()

Reklama

annihilation 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, ale většina jejich scének mě dostává svými vtipy do kolen, je to někdy tak blbé až je to dobré, někdy potěší černým humorem, jindy zase úplně překvapí. http://www.youtube.com/watch?v=bg1I6OM_9HE Jak tohle někoho může napadnout? :)) Řekla bych, že většina lidí se slabostí pro anglický humor si v tom najde něco, co se jim bude líbit. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Některé skeče jsou sice vyloženě trapné a až přesušené, ale ty naštěstí tvoří naprosté minimum obsahu, které vyvažuje celá plejáda scének úžasných. H&P sice na první pohled mohou působit vulgárně nebo až buransky, ale byť se nejedná o bůhvíjak intelektuální humor, zdání klame. Mimochodem vynikající překlad pana Palouše (viz taky Monty Python) ve spojení s parádním českým dabingem. Kdybych měl nějaké skeče či série skečů vypíchnout, tak si zkrátka nevyberu - Quentin Rekreant chlastající na všech štacích, Želvobijecký den, dementi sázející se o fidorky, uplácející řezník, strašidelný hotýlek, příběh pneumatiky, Frank a Steve, burani z Yorkšíra ("Si myslíš, že su nějaké prase, co bévá vzrušené z krajkové podesrávačke ?"), Yorkšírské aerolinky, Spice vrah, Penelopka pittbulka, předělávky lidovek a popových hitů....a tuny a tuny dalších, na tyhle jsem si vzpomněl jen tak z fleku. H&P forever. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, úderné a bránici drásající. Tihle angláni to nemají tak překomplikované jako Pythoni a jejich bláznivé skeče se mi líbí víc. Je to takové přirozenější a asi hraje důležitou roli věk obou seriálů. Těch 30 minut jsem prosmál naskrkz a to se mi už dlouho nestalo. Hale a Pace jsou prostě tlustí úchyláci, ale vážně dobří. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama