Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept vlastně velmi dobrý (na téma "jak natočit levné pokračování") a Siegel si, podobně jako v Narušiteli, vymyslel pár fajn kamerových nájezdů a úhlů pohledu. Ale netáhne to. Roberta Particka mám rád jako každý, kdo vyrůstal v devadesátkách, ale v téhle roli je málo cool i macho. A vedlejší členové bandy, jakkoli jim je pravidelně dopřáváno i nějaké to roztomilé slovní střelivo, působí v nejlepším případě zaměnitelně, v tom horším rovnou nesympaticky. Zatímco ale před 15 lety mě to jako milovníka jedničky skoro urazilo, dneska musím filmu nechat, že své kouzlo a nějaké ty kvality (v rámci béčkových hororů) má. Podobně jako třeba Netopýři s Lou Diamondem Phillipsem. Škoda, že se tu Siegel v rámci gore nevyřádil tak, jako v případě svého debutu. Kdyby ano, možná by se dvojka protlačila i na tři hvězdy. Takhle za 50%. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byla sračka. Uznávám že jsem se chvílema opravdu bavil (převážně u věcí ukradených z jedničky) a chvílema zase na účet tvůrců (scéna jak Robert Patrick jde zakouřenou místností a vždycky na něj někdo bafne ale jakmile uvidí kříž tak zas zmizí). Scéna jak si to jde anonymní chlápek vyříkat s pornoprůmyslem je fakt hustá, ale to je asi jedinej opravdu povedenej moment. Nechápu proč to Robert Patrick, Danny Trejo atd, přijali. A hlavně nechápu jak vůbec mohlo někoho napadnout natočit pokračování k takovému kultu jako je první díl, už jen ta myšlenka na to je rouhání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze“ je tím druhem pokračování, které ani moc vidět nechcete. Nejsou zde dobré postavy, nejsou zde dobré hlášky, není zde humor, napětí a ani zde nakonec nejsou dobré efekty, ale jen triky, které se neustále opakují a jsou celkově docela nudné. Je to škoda, protože celý příběh okolo Titty Twister v sobě měl mnohem větší potenciál, než jaký se v tomhle filmu ukázal. Ignorování konce prvního snímku je nebetyčnou zbabělostí. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zábavný úvod s neopakovateľným Bruceom Campbellom bol perfektný, no potom to šlo už dolu z kopca. Drsné postavy, drsné scény a drsné dialógy boli zo začiatku možno originálne, ale po čase ma už mimoriadne znechutili. Najhoršie však boli klišeovité zábery na bizónou lebku v púšti, cez ktorú striedavo cupká pavúk a prelieza had. Bŕŕ, takéto scénky patria do 80's, rovako ako smiešne netopiere. Ale aby som len nekritizoval, musím uznať, že Robert Patrick sa mi páčil, čo sa však nedá povedať o otrasnom militantnom kváziultradrsnom Raymondovi Cruzovi. Spočiatku som sa pobavil, potom som už len nechápavo krútil hlavou, ale nakoniec je to celkom slušné béčko. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama