Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po letech mi přijde tenhle snímek zábavnější, než kdysi. Chvilku sice trvá, než dojde na upíry, ale jak se rozjede akce v motelu a následně v bance, už neskončí. Zasmušilá kamenná tvář Roberta Patricka se neusměje, přesto mu člověk tak nějak fandí, i když je to zločinec. Už úvodní scéna s výtahem, kde si střihnul cameo Bruce Campbell, pobavila. A v rámci odkazů zde máme populární sprchovou scénu z Psycha, kdy nůž nahradily ostré zuby netopýra (vampýra) a citace je dokonalá včetně záběru na odtokový kanálek a ruku držící závěs vytrhávající se z kroužků. Jistý půvab má i vtipkování během sledování mexického porna v motelovém pokoji. Nejlepší je samozřejmě bitka u banky, kdy jako na potvoru dojde k zatmění slunce. Krátké, rychlé, zábavné a spousta mrtvol na obou stranách barikády. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neměl v názvu Od soumraku do úsvitu, patrně by shnil někde na smetišti dějin. Leč Od soumraku do úsvitu v názvu má a dokonce se snaží o jakési pokračování příběhu, připadá mi přesto poněkud zbytečný ba dokonce k smetišti dějin odsouzeníhodný. Dejme tomu, že filmu nedominuje nějaký famózní herec, který má našlápnuto stát se miláčkem publika podobně jako herci z prvního dílu, že se mu proto nepodařilo vyšplhat na Olymp upírských filmů. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jako 3, paráda, byť na plný počet to není. A co jako? Zlý T-1000 je v poho a úvodní cameo Ashe Williamse (zde záhadně bez motorovky místo ruky) s tehdejší hvězdičkou+ sexy tvářičkou i tím ostatním, Tiffani (Amber) Thiessen dává už dopředu tušiti,že tady se pojede na vlně kultovních béček a taky že ano.;-) Nikdy nezapomenu na až hluboce psychologické rozebírání porna, jako žánru. Upřímně...bavilo by vás, sledovati 2h jen záběr na 2 hlavy?:))) To prostě nemá dodnes chybu! A též se tu dozvíte, co zn. El Coyote.:)))))))) Kurz španělštiny, zcela zdarma. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama