Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem tenhle film videl poprve, tak sem ho malem nedokoukal a mel sem chut rozmlatit televizi, tak moc se mi to nelibilo. Takze ani nevim proc jsem na nej cumel znova, ale nic jsem necekal a najednou sem zjistil, ze se dost dobre bavim. Prvni pulka filmu je jen o davani dohromady party na vloupacku a i kdyz herci hrajou mizerne, vypadaj docela cool, sem tam hodi slusnou hlasku a to vse je natoceny docela dynamicky s chytlavou hudbou. Druha cast filmu je jedna velka rubacka, akorat misto baru sme v bance. Triky jsou sice celkem mizerny, ale krve je dostatek a prestrelka je tu hodne vyzivna. Napodruhe proste za lepsi 3*. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn 2 rozhodně není tak špatný film, jak zde všichni tak hezky opakují. Jasně, není to jednička a Spiegel na duo Rodriguez/Tarantino nemá, ale na druhou stranu se pan režisér dost snaží, šikovně si půjčuje a navíc se na věc kouká s minimálně stejným nadhledem, kdy jsou ve filmu momenty jako: debata o pornu, vyprávění o chlapíkovi, co si to rozdal s pornoprůmyslem, finta se sanitkou, nebo to, jak se šéf zločinecké bandy pořád vyhýbá smrti, aby se nakonec stejně stal upírem, které opravdu stojí za to. Navíc je Robert Patrick ten největší drsňák pod zatměním slunce a Spiegel si s režií hraje jako malé dítě, kdy hlavně kamera, která se skoro pořád dívá na dění z pozice různých předmětů (Miska, větrák), vytváří z pokračování Rodriguezova kultu zajímavou věc. A za zmínku ještě rozhodně stojí cameo Bruce Campbella a návrat Dannyho Treja. From Dusk Till Dawn 2 je příjemné béčko, které si člověk s nadhledem užije. ,,A potom zastřelil chlapa, co tam přinesl koblihy.“ ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Od výborné Fakulty po srágoru. Robert Patrick to teda vede...Tady to šíleně smrdí jen snahou svést se na někdy až kultovní a skvělý jedničce. Pokračování nefunguje jako horor, akční film ani jako komedie. Logika si samozřejmě dala pauzu, ale to asi i od takových filmů očekávám a dokážu nad tím mávnout rukou, když vidím alespoň snahu, jenže tady nebyla ani ta snaha. Film o upírech co se snaží vykrást banku, no to působí směšně samo od sebe...Scéna frontálního útoku na policii je nasazenou korunou...nic jiného ne odpad si tohle nezaslouží... ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Spiegelova režie stylem "pohled přes cokoliv" (kamera pod louží krve, atd) byla sem tam využitá už v Narušiteli a dalo se mluvit o nápaditosti. Tady to kapánek přehnal a film je v podstatě složen pouze z takovýhle záběrů. A z logiky věci by se mělo jednat o prequel, když se znovu objevil Danny Trejo, který se v Rodriguezově filmu tak úžasně rozletěl po kulečníkovém stole :-) ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Relativně zprzněné pokračování kultovní jedničky. Prakticky je to zase rozdělené do dvou částí, kdy se v první půlce dává dohromady banda a rozvíjí pomalu upírská historka (což je oproti prvnímu dílu tak trochu nuda, tam to přišlo pro mě zcela nečekaně:)) a v druhé půlce se to všechno pobije. Slabý příběh, minimum dobrých postav a soundtrack, který sice nezní tak špatně, ale dává pocit, že je vykradený ze spousty dalších filmových kousků. Hodnocení zachraňuje nakonec jen pár dobrých záseků, které zlehka připomínají svého staršího úspěšnějšího bratříčka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)

Reklama

Reklama