Reklama

Reklama

Kdo přežije - Série 46

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2024

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Recenze (4)

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

46. série - oblíbenci - Soda, Tevin, Hunter, Maria a Charlie. Vítězem této sezóny by se podle mě měl stát poražený finalista, který skončil na celkovém druhém místě, protože hrál lepší hru než "Poslední přeživší" této sezóny. Šlo o podprůměrnou sezónu, která měla jedno z nejhorších obsazení plné nesympatických lidí. Také byla škoda recyklování soutěží z předcházející řady. Musím ale pochválit místo, kde probíhala kmenová rada, které bylo jedno z nejhezčích. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Oblíbenci - Hunter, Hunter, Hunter, Maria. Největší mimoň v historii Survivora a totální delulu Liz, alergická "milionářka" z fastfoodu. Soutěže mnohem víc ala Takešiho hrad, než jak si to pamatuju z dětství, i tak o 100% větší zábava než ten český paskvil. ()

Reklama

Zix. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před sloučením to byla slušná bída, hlavně bohužel kvůli kmeni Yanu, který měl hodně smůly. Po sloučení a na konci se to zlepšilo. Podrazy určitě nechyběli a hodně lidí odešlo s HII v kapse. Přesto jsem se spíš nudil a série mě nebrala. Důvodem je naprosto otřesný casting plný namyšlených blbů, kteří nic nedokázali - Soda, Tevin, Q, Venus a Liz.  Další skupinka jsou neskutečně otravný lidé kvůli přehnané citlivosti, které rozbrečí každá blbost - Bhanu, Ben a znovu Liz, která je případ sama pro sebe. Nejdříve má namyšlený kecy jak má peníze. K tomu alergii na různá jídla nebo něco s rukou a poté brečí nebo řve po ostatních když jí nevezmou na odměnu. To i přesto kdyz proti danému člověku den předtím hlasuje. Za mě měla nejdříve zvážit jestli se měla do této show vůbec hlásit, je to jak kdyby se němý člověk hlásil do pěvecké soutěže typu Superstar a poté fňukal jak nemůže zpívat. Bohužel nebyla jediný exot v sérii, viz vše vzdávající Jelinsky, který si i přesto myslel že bude legenda show. Nebo Jessica a její totální neschopnost v soutěžích nebo najít i falešnou podstrčenou HII. Co se týče finalistů tak to byla slušná bída, ani jeden z nich neměl větší moc vliv ani hru, která by stála za řeč. Kenzie mi sice nevadila a byla z nich nejlepší, i tak ale nepředvedla nic zajímavého, za mě se určitě zapsala jako jedna z horších vítězů. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o patnáctou sérii odehrávající se na Fidži a o čtrnáctou v řadě. (Zix.)

Reklama

Reklama