Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdová zkouška pro lidi, kteří si chtějí dokázat čeho všeho jsou schopni, aby vyhráli milion dolarů. Bez vody, jídla, příbytku, propojeni týmově, kde má každý svou podstatnou roli v přežití aby získali vše podstatné... Dva tými, jeden ostrov, tvrdé podmínky a jen jeden vítěz. U nás byla soutěž napodobována Trosečníkem v roce 2006, který uváděl Marek Vašut, ale né zcela se povedla ! ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Tak ani tady mi to nevyšlo. Vždycky si oblíbím osobu, která to nedotáhne až do finálové trojky. To se povedlo málo kdy. Nejhorší je, že po vypadnutí mého oblíbence mě přestává celá řada nudit a neni to pro mě už tak záživné. Jinak tohle byla celkem slušná serie. Oblíbené postavy: Brian Nejméně oblíbení: Judd, Jamie, Bobby Joe ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY!!! TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// +Nejoblíbenější postavy: Rafe, Gary, Brooke. Koho bych napsal ve finále: Stephenie. Proč? Protože Danni ve finále zradila Rafea a navíc Stephenie je v soutěži už podruhé. Koho jsem chtěl víc poznat: Morgan, Jim. -Koho bych vyřadil: Judd, Brian, Bobby Jon./// Nejvíce mě těší, že se tato moje nejoblíbenější reality show vrátila na naše obrazovky. Velice dobře si ještě dnes pamatuji jak jsem sledoval třetí epizodu odehrávající se v Africe. Je to už nějakých 9 let a od té doby jsem další epizody neviděl. Této dám zatím střízlivých 80% procent, protože věřím tomu že přijdou ještě lepší epizody. Přesto tato nebyla vůbec špatná. Zaujme už úvodní pochod džunglí a nejvíce se pobavíte nad hláškama který vypouští Judd "Já jsem nikdy nelhal". Jsem rád že vypadl. Více k postavám viz. výše./// Celkem 80%/// ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery. Zatím snad nejlepší ročník vůbec. Milovaná Stephanie je zpátky a je přesným příkladem toho, jak se má hra hrát. Lepší hráč v Survivoru prostě nebyl a sám jsem byl překvapený jak geniálně Steph zvládala i "otázky na tělo" při finále. Nepochopím jak mohla porota vybrat Danni, jako vždy se řídila pouze svými komplexy nad tím, jak je Steph přelstila.. Ach ti američani.. Kromě Stephanie jsem si ještě oblíbil Judda, který byl sice nehorázný idiot, každopádně měl něco do sebe. Ikdyž v této sérii nebylo moc oblíbenců, Guatemala se pro mě stává nejoblíbenější sérií Survivora vůbec. 10/10 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější Survivor :-) Škoda, od 7. dne jsem fandil Rafeovi.. :) Jen je škoda, že jsou tam místy náznaky toho, že nežijou až tak špatně.. Počítám, že mají na sobě jen jedno a to samé oblečení, ale že by extra hladověli, to ne.. Navíc... kdo to točí..? Stromy a opice..?... PS: pokud se podíváte na Danni Boatwright ( Hrají: Jeff Probst, Danni Boatwright..) Tak je tam na obrázku Stephanie :D ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)

Reklama

Reklama