Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší Survivor. V úžasném prostředí se nacházejí ty nejnesympatičtější charaktery, naprosto trapné odměny ze soutěží a naprostá absence zvratů. Další série, která navíc dokazuje, že proházení členů mezi kmeny nakonec vede k přečíslování a vyhazování "těch druhých". Divím se, že se Judd a Stephanie dostali tak daleko, jeden hádavý a uřvaný zmetek a druhá nenažraná, smůlou prokletá blbka. Poprvé se objevuje skrytá imunita. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

"Ještě jsem nelhal, ale později asi začnu." "Ať vás všechny sežere krokodýl!" Pěkné pokoukání a pár nezapomenutelných postav. Rafe a Danni jako ukázka toho, že i takovouhle hru lze ustát se ctí. Lydie jako důkaz, že i člověka, který je zdánlivě úplně "mimo svou ligu" může shoda okolností vyhodit hodně vysoko. Judd jako v Americe velmi populární účastník, u kterého to absolutně nepochopím, protože mě se hnusil každým jeho slovním výlevem víc a víc. A všimli jste si, že při vyřazování nebyl schopen napsat jediné jméno správně? A to je měli napsaná na vlajce :-) ()

Reklama

Nowasek22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dát 4* za to, že jsem sice hodnotil pěti hvězdičkami, ale nemyslím si, že tahle série patřila mezi ty nejlepší. Pak jsem si ale uvědomil, že to byla vlastně tahle série, díky které jsem začal vůbec tenhle pořad sledovat a začal mě neuvěřitelně bavit. Kdybych začal třeba s Fiji, tak nevím, jestli bych u toho vydržel dál..proto 5*. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdová zkouška pro lidi, kteří si chtějí dokázat čeho všeho jsou schopni, aby vyhráli milion dolarů. Bez vody, jídla, příbytku, propojeni týmově, kde má každý svou podstatnou roli v přežití aby získali vše podstatné... Dva tými, jeden ostrov, tvrdé podmínky a jen jeden vítěz. U nás byla soutěž napodobována Trosečníkem v roce 2006, který uváděl Marek Vašut, ale né zcela se povedla ! ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě jedna z těch velice povedených řad. Jen mě vadí ten systém vylučování, stačí se domluvit a někdo jde ven a to mě přijde nefér. Měl by ten dotyčný dostat šanci se vrátit, třeba formou nákého úkolu, když ho udělá jde zpět. Přesto musím uznat, že to domlouvání něco do sebe mělo, zvlášt, když to odnesl někdo kdo to nečekal. Nejvíc mě pobavilo vyřazení Judda, který si myslel že vyhraje a nebo aspon bude ve finále a oni ho pěkně vyhodili, pěkně těžce to nesl, ale dobře mu tak. Ps-" ať vás všechny sežere krokodýl " ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)
  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)

Reklama

Reklama