Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější Survivor :-) Škoda, od 7. dne jsem fandil Rafeovi.. :) Jen je škoda, že jsou tam místy náznaky toho, že nežijou až tak špatně.. Počítám, že mají na sobě jen jedno a to samé oblečení, ale že by extra hladověli, to ne.. Navíc... kdo to točí..? Stromy a opice..?... PS: pokud se podíváte na Danni Boatwright ( Hrají: Jeff Probst, Danni Boatwright..) Tak je tam na obrázku Stephanie :D ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Guatemala stojí a padá na úchvatném prostředí, z kterého je pořád cítit kouzlo Mayů a účasti dvou hvězdných hráčů. Zatímco Bobby Jon mě příliš neoslovil, tak Stephenie si mě získala hned od začátku. Tuto sérii trošku sráží nesympatičtí soutěžící, kteří jsou sice schopni značně vyhrotit situaci, ale potřebu fandit jim tedy rozhodně nemáte. Buran Judd a paranoidní Jamie byli fakt na pěst, ale hlavně díky nim se pořád něco dělo. Úvodní pochod byl doslova masakrem a jen potvrzuje to, že se jedná o možná nejnáročnější Survivor. Série mě tak bavila hlavně díky Steph, s kterou jsem si prošel všemi těžkými zkouškami, ale na konci mi bohužel zbyly oči pro pláč. Vítězství jsem jí strašně přál. Nic proti Danni, ale Steph si to prostě zasloužila víc. Favorit: Stephenie, Oblíbenci: Gary, Brandon, Cindy. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal a tahle soutěž se opět objevuje na televizních obrazovkách. Od začátku jsem si víc oblíbil kmen Yaxhá, protože já se klaním vždy spíše ke straně těch slabších. Došlo tam k zajimavým zvratům. V téhle sérii jsem si postupem času oblíbil Brandona, který mi přišel jako fajn kluk, zajistil mnohá vítězství svému týmu a byl jedním z nejužitečnějších hráčů ze všech. Tato série se mi moc líbila. Sice za vítěze bych si zvolil někoho jiného, ale i ten člověk, který vyhrál se mi za celou dobu soutěže nezhnusil. Takže jsem spokojený. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle reality show mě dostala, je pro mě mnohem zajímavější než jakékoliv zpívající a talentové soutěže. Asi těžko mohli najít krásnější a magičtější místo. Velké mínus téhle řady byli značně nesympatičtí soutěžící. Nakonec to ale vyhrál/a ještě podle mě ta lepší varianta z těch co se dostali do finále. Naprosto jsem nechápala, proč se Judd a Lydie dostali tak daleko. Lydie byla úplně k ničemu a Judd se hodil jen do těch soutěží, kde hrál celý kmen o odměnu, jakmile začal každý hrát o svou vlastní imunitu, okamžitě bych ho vyhodila, tak nesnesitelného chlapa jsem snad ještě neviděla. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)

Reklama

Reklama